Ручки Parker: чому так дорого?

Ручки Parker: чому так дорого?

Компанія Parker — приклад відданості своїй справі. З самого початку її засновник, Сеффорд Паркер, хотів лише одного: позбутися усіх дефектів ручок, які були на той час. Зробити цю необхідну річ максимально надійною. Адже тоді існувало багато проблем. Головними з яких були протічка чорнил та неможливість заправки без піпетки. До того ж, всі моделі були абсолютно однаковими.


Так була розпочата легенда.

Рік за роком технології покращувалися. А разом з ними формувався імідж «Того самого Parker» — ручок, що 8350506535_7b45497d38_o.jpgдостойні опинитися в руках перших осіб світу.


Романи про Шерлока Холмса, безліч документів міжнародного рівня, акти капітуляцій Німеччини та Японії у Другій світовій — це та багато іншого важливого було написано саме Parker’ами.


Окрім бездоганного дизайну, всі моделі бренду відомі своєю стійкістю до корозії, надійністю та ефектним дизайном. На ринку представлені, як достатньо демократичні моделі, так і розкішні екземпляри, вартість яких сягає сотень тисяч доларів.


Асортимент дозволяє обрати необхідне кожному. Адже компанія випускає:


Кулькові ручки

Вони є найбільш популярними. Завдяки своїй бездоганній надійності, працюють навіть у космосі. Стандартний стержень Parker містить чорнила у 5 раз більше, що дозволяє працювати з ними довше.

Перові

Особливістю бренду є те, що їхні пера позбавлені протічок, не дряпають папір та не залишають плям від чорнил.

Олівці

На одному кінці змінні грифелі, на іншому — схований ластик під ковпачком. Простий механізм подачі забезпечує довге використання без будь-яких проблем.

Роллер

Складна система збору та подачі чорнил, особливий механізм дозволяє писати з мінімальним нажимом. Тому письмо виходить економним. А ще написане не змивається водою та не вицвітає з часом.


Тож, чи потрібна ручка Parker саме вам?


aaron-burden-y02jEX_B0O0-unsplash.jpgЗалежить від того, які ваші цілі. Написати коротку записку вдома, підкреслити необхідне в журналі, швидко занотувати номер телефону — для цього вистачить звичайного олівця.


Та коли за тим, як ви ставите підпис, спостерігає велика кількість очей, коли ваше письмове слово важить багато, обійтися без статусної ручки майже неможливо.


Її ціна, як і вартість хорошого механічного годинника: не може бути низькою. Адже вона допомагає здобути те, що коштує набагато дорожче — репутацію та імідж. Речі, без яких у бізнесі вижити неможливо.


Тому одягаючи дорогий діловий костюм, подбайте про те, щоб у його кишенях все відповідало єдиному стилю.

В такому випадку, у вас лише один вибір — купити ручку Parker.