Що подарувати мужчині на День козацтва? 5 крутих ідей від «Офіс Центр»

Що подарувати мужчині на День козацтва? 5 крутих ідей від «Офіс Центр»

Коли точно знаєш, що дарувати, все доволі просто. А ось що робити, коли ідей зовсім немає?


Ми у мережі магазинів канцтоварів «Офіс Центр» уважно роздивилися свій асортимент та підібрали 5 чудових подарунків, які неодмінно сподобаються кожному мужчині. Вам залишається лише замовити те, що імпонує найбільше.


Книги для саморозвитку або ділова література. Бути розумним — чудово. Бути при цьому ще й успішним — краще. Сучасний світ вимагає постійного саморозвитку й без хорошої книги не обійтися. Психологія, поради для бізнесменів, корисні лайфхаки для власної справи — все це можна знайти тут. 


Кажуть, книга — ідеальний подарунок. Можливо День козацтва стане ідеальним приводом, щоб її купити?

emil-kalibradov-mBM4gHAj4XE-unsplash.jpg

Гаманець або портмоне. Стильний аксесуар, що потрібен кожному. Мужчини часто ходять зі старим гаманцем, аж поки він не почне розлізатися у руках. Дійте на випередження! Подаруйте новий на свято.


Діловий щоденник. Зустрічі, бізнес-ланчі, заплановані справи — хіба можна запам’ятати все, коли в тебе надто насичений день? Не потрібно тримати все у голові, коли можна свої задачі занотувати.


Бізнес-щоденник — річ незамінна для того, хто постійно зайнятий. Крім того, занотовування власних думок корисне — будь-яке завдання відразу стане легшим, щойно розбереш його на папері.


Датовані чи ні — знайти потрібний надзвичайно просто!


aaron-burden-y02jEX_B0O0-unsplash.jpg

Преміум ручка. А ось цей аксесуар для справжніх цінителів. Погодьтесь, зовсім не солідно підписувати важливі документи дешевою кульковою ручкою. Сильні користуються стильним!


Ручка з хорошим пером прослужить довго. А продуманий дизайн не дасть її зовнішньому вигляду застаріти й лише підвищить статус ділового підприємця в очах оточуючих. Що тут скажеш — класика вічна! І подібні подарунки — ідеальний цьому приклад.


Цікавий ґаджет. Ваш чоловік, здавалося, має вже все? А як щодо «розумного» диспенсера, яким можна користуватися лише підвівши руку до нього?


А може йому стане до вподоби «розумна» лампа, що допоможе в офісі чи в домашньому кабінеті?


Ціла категорія хай-тек новинок здатна порадувати навіть запеклого ґіка. Корисним товарам здивується кожен. І зовсім скоро мужчина не зможе уявляти свого життя без подібних корисних штучок!


І наостанок: неважливо що ви оберете: книгу чи діловий щоденник. Пам’ятайте про головне — будь-який подарунок цінний лише тоді, коли він приносить позитивні емоції. Дивуйте своїх близьких, викликайте у них посмішку та захоплення. Врешті, для цього свята й створені.