Що подарувати на Новорічні свята? 5 безпрограшних ідей

Що подарувати на Новорічні свята? 5 безпрограшних ідей

Що таке новорічні свята? Безумовно, це мандариновий та хвойні запахи усюди, нічні салюти в небі, прихід Святого Миколая та Діда Мороза. А ще це обов’язково подарунки: під подушкою, під ялинкою чи під ліжком. Великий пакет з різноманітними солодощами та одягом чи зовсім невелика коробка з омріяним новим телефоном — це те, що так чекають діти протягом всього року.

І добре, коли точно знаєш, що подарувати дитині чи близькій людині. Тоді все просто: приходиш в магазин чи відвідуєш їх сайт, обираєш товар, розраховуєшся за нього. Справа кількох хвилин!

А ось коли ідеї зовсім відсутні, а свято вже майже на порозі, думка «Що ж обрати?!» не покидає твою голову…
Мережа магазинів «Офіс Центр» рада прийти на допомогу! Тут кожен обере те, що йому до душі. І навіть якщо ти ще вагаєшся з вибором подарунку, в цій статті ми підкажемо декілька влучних ідей. Цим сюрпризам обов’язково будуть раді!

IMG_1464.JPGРозвиваючі ігри

Підійдуть маленьким мрійникам з хорошою фантазією. Це можуть бути як пазли чи конструктор, так і цікава настолка. При виборі обов’язково зверніть увагу на рекомендований вік та тематику. Важливо, щоб вони відповідали вашій дитині — адже їй має бути цікаво, але не занадто просто чи важко грати у це.

Картини за номерами

Для тих, хто завжди прагнув бути художником, але так і не став ним. Проста, але корисна й заспокійлива робота: розфарбувати сектори відповідними кольорами фарб. Зображено може бути будь що: від красивого пейзажу до футуристичних образів. А демократичні ціни роблять картини за номерами подарунком, доступним для кожного. До того ж, готову роботу можна повісити на стіні на згадку!


Книга

«Якщо не знаєш що дарувати, краще купити книгу!» — каже нам народна мудрість. І дійсно: хороша література завжди цінується тими, хто захоплюється читанням. Якщо це дитина — цікаву казку; підлітку — неймовірні пригоди; дорослому — серйозний роман чи мотивуюча бізнес-література.


Модний ґаджет

photo_2020-12-11_14-09-26.jpg

XXI століття — час, коли все тримається на електронних помічниках. І хоч центр всього — смартфон, йому не обійтися без хороших помічників.Розумні ваги допоможуть слідкувати за оптимальною вагою, а фітнес-браслет — займатися спортом.


Зубні щітки, маршрутизатори, ліхтарики, набори для вина та інші «хитрі штучки» не лише вправно виконуватимуть свої обов’язки, вони неодмінно додатуть до вашого інтер’єру нотки хай теку.

Стильна ручка

Думаєте ручку можна використовувати лише для написання записок чи нотаток? А ось і ні! Правильно підібрана, вона стає майже обов’язковим аксесуаром для кожної ділової людини, яка в першу чергу цінує свій час та статус. Зрозуміло, що в такому випадку фінансове питання навіть не піднімається.

Дорого, стильно, презентабельно; а ще надійно, ефектно та красиво — все це можна сказати про ручки класу «преміум», де ціна за них може сягати якихось фантастичних значень. Але знайдіть політика, чи серйозного бізнесмена, який на діловій зустрічі підпише контракт звичайною пластиковою ручкою за кілька гривень. Не можете? Ось і ми про це.

381059_10151220387604414_772737391_n.jpg

Ці 5 ідей легко можна знайти в магазинах мережі канцтоварів «Офіс Центр» поруч з великою кількістю інших товарів. Тут є все для навчання, роботи чи творчості!

Обов’язково зазирніть у гості найближчим часом: впевнені, знайдемо чим здивувати. У вашому місті немає нашого магазину? Не біда — потрібний товар завжди можна знайти на сайті.

Веселих свят та влучних подарунків!