Що подарувати на Новий Рік 2020?

Що подарувати на Новий Рік 2020?

Новий Рік в першу чергу прекрасний тим, що дарує нам дивовижний настрій та святкову атмосферу задовго до нього. Починається все з новорічних корпоративів, а потім ще трохи - і пора прикрашати будинок і вибирати подарунки друзям і рідним. Обдумування ідей подарунків на Новий Рік, написання списків, що кому подарувати, походи по магазинах, вибір подарунків, покупки, передчуття радісної усмішки і задоволення на обличчі ... Та, в разі Нового Року дарувати подарунки куди приємніше, ніж отримувати!

70491298-lcos2zoaxc-w665-kartinka-1.jpg

Техніка

Так, все-таки 21 століття! Але це не означає в якості подарунків смартфони, ноутбуки та іншу дорогу техніку. Є не менш корисні і потрібні речі, які будуть коштувати трохи дешевше.

podarok-na-novyi-goa-1.jpg

- Навушники. Напевно хоч раз ви їздили в громадському транспорті і помітили, що практично всі від малого до великого не сидить просто так - слухає музику. Так що навушники знадобляться кожному! Крім того, зараз вони виготовляються дійсно класної якості з відмінним звуком Вакуумні навушники - це чутність і звукоізоляція. Кожного дня все більше популярності набирають безпровідні навушники. Адже вони не лише мають якісний звук, їх достатньо просто поставити у вуха і без жодних дротів насолоджуватись музикою. Більшість моделей працюють більше 4 годин.

6797a60a87261f2806fbd685caa332bd.jpeg

- Павербанк або портативний зарядник. Особливо гостро проблема вічно розрядженого телефону хвилює власників всіх смартфонів. Подарунок справді корисний і необхідний! Крім того, різні фірми часто експериментують з дизайном і кольорами, так що і оригінальний подарунок забезпечений. Powerbank варто вибирати місткістю не менше 10 000 мА. Чим більше ємність, тим краще, і тим дорожче.

696b454a48919e9503d3c6c03a70a898.jpeg

- Фітнес браслети. Чудова річ не лише як звичайний аксесуар, а й незамінний помічник на тренуваннях. В гаджеті є: секундомір, шагомір, лічильник калорій, контроль денної активності, і це далеко не весь перелік.

7ea6afaa99d939b6522e988bda973448.jpeg

Сумки і рюкзаки для ноутбуків. Як додатковий аксесуар до Ваших гаджетів – завжди стане в нагоді! Часто у людей не доходять руки до такої важливої покупки, а брати з собою ноутбук іноді потрібно, тому подарунок актуальний. Як правило, такі аксесуари в звичайних магазинах техніки виглядають зовсім неестетично і мають захмарну ціну, так що варто придивитися до таких канцелярських магазинів як Офіс Центр та інтернет-магазину.

8cc88d4960ee35de9a8d96f43f144e98.jpeg

Приємні дрібниці

Найближчим друзям або недавнім приятелям необов’язково дарувати великі або дорогі подарунки, досить буде якоїсь приємної і корисної дрібниці. Такі невеликі подарунки можуть доповнити і основний подарунок, якщо мова йде про когось іншого.

упаковка-подарков-768x510.jpg

- Ароматичні свічки і свічники. Вони присутні в достатку в будь-якому магазині і на різний смак. Є великі самостійні свічки в стаканах, а є і цілі сети з невеликих свічок. Затишно і прекрасно доповнить будь-який інтер’єр.

- Що подарувати на Новий Рік чаєманам окрім чаю? Звичайно, чашку! Пити чай або каву люблять всі. Погодьтесь, приємніше і смачніше це робити з красивої чи оригінальної чашки. Іноді можна лише дивуватися, скільки хитромудрих і красивих дизайнів є! Ще й продаються вони часто в красивих коробках.

- Не обійтися і без термокружок. Красиві кружки - це, звичайно, добре, але більшість людей, заваривши чай, забувають про нього. На щастя, в термокружках він все одно не встигне охолонути.

- З цієї ж опери термоси, тільки ось їх слід вибирати на 100% герметичними, щоб можна було без страху покласти в сумку. У холодну пору року улюблений гарячий напій, який завжди під рукою, дуже рятує!

- Ланчбокс. Звичайні контейнери - це не те. А ось ті, що щільно закриваються, симпатичні, а часом і смішні ланчбокси з магазинів Офіс Центр - це вже відмінний подарунок на Новий Рік! Стежте за друзями, кому доводиться їсти поза домом - і сміливо даруєте їм їх.

BG-1094.jpg

Настільні ігри

Що подарувати на Новий Рік серйозним дорослим людям? Ігри! Чим більше поширюються комп’ютери, тим більш популярними стають настільні ігри - парадокс, але що є, то є. Найрізноманітніших жанрів, для самих різних компаній - асортимент у нас змусить вас здивуватися!

board-games-to-learn-English.jpg

Книги на Новий Рік? Куди ж без них!

Novyj-Hols766688t.jpg

- Зібрання творів або подарункове видання автора, якого, ви впевнені, всією душею любить ваш друг або мама.

- Красиві видання з різдвяними історіями. І миле чтиво, і обкладинка.

- Книги про хобі. Мода, рибалка, вишивання, малювання, фотографія ... Для будь-якого майстра своєї справи знайдеться відповідна книжка.

Як бачите, список значний, тому вигуку «не знаю, що подарувати на Новий Рік!» Починають здаватися необґрунтованими. Придумати щось завжди можна, головне робити три речі - включати фантазію, цікавитися людиною і читати наші статті!

Christmas-Presents-Wallpapers-For-Iphone.jpg