Щодня нові відкриття: новий магазин канцтоварів у м. Кременець

Щодня нові відкриття: новий магазин канцтоварів у м. Кременець

Березнева традиція від «Офіс Центр» продовжується: ми святкуємо Дні народження в одному регіоні та одночасно з цим відкриваємо нові магазини в інших.


Цього разу червоно-білі кульки помітили  в новому для нашої мережі місці — у Кременці. Це невеличке місто зустріло ранок п’ятниці 19 березня разом з гостями: до Кременця завітала наша команда, щоб розпочати церемонію Відкриття магазину.


Вже о 9 ранку, наш герой — Олівчик, тішив перехожих, знайомив з новим для містян «Офіс Центром» та просто дарував хороший настрій дітлахам та дорослим.


Традицйно для таких подій покупців приємно дивували — як і в інших містах, кожен, хто здійснить покупки в магазині, гарантовано отримуватиме подарунки. Свято приємностей триватиме цілих 3 дні — 19, 20 та 21 березня. Цілих 3 дні Кременець буде знайомитися з великим асортиментом товарів. Все для школи, офісу, творчості, солодкі смаколики, настільні ігри та багато іншого — традиційний  широкий спектр товарів відтепер доступний і для мешканців Кременцю.


Тому наша порада: знаходитеся в Кременці чи в околицях міста? Обов’язково завітайте в наш «Офіс Центр». Переконайтеся на власному досвіді — тут не лише можна повністю підготувати дитину до школи, але й комплексно обслужити офіс та обов’язково знайти щось для сімейного дозвілля.


«Офіс Центр» — місце, де однаково цікаво: і дорослим і дітям!


Дизайн без назви.jpg