ТОП подарунків до 8 Березня

ТОП подарунків до 8 Березня

Ідеї для подарунку від Офіс Центр до свята весни


    Саме весною кожна жінка чи дівчина прагне бути неповторною та оновленою. Декілька порад від «Офіс Центр» чоловікам, які бажають вразити своїм подарунком кохану, мати чи колегудо свята весни.

Мережа «Офіс Центр» – це якісна канцелярія, блокноти, сумки, офісна техніка, крісла, вишукані аксесуари та подарунки за які можна подарувати серце.

Але що ж обрати до свята?


• Подарунок для нового образу

Для дівчат і жінок – сумок забагато не буває. Подаруйте рюкзак чи сумку французького бренду «Девід Джонс». В Офіс Центр є безліч сучасних моделей, які порадують справжніх шанувальниць витонченого стилю.

IMG_7305.JPGIMG_7298.JPGIMG_7307.JPG

• Функціональний подарунок

Корисним подарунком буде смарт годинник. Він буде стимулювати кохану бути більш активною, рухливою, та навіть, контролювати якість свого відпочинку. Для тих жінок, хто багато часу проводить за комп’ютером чудовим подарунком буде клавіатура та миша. А тим, хто часто грішить «розрядженим гаджетом»,необхідним подарунком буде павербенк. Насолодитись улюбленими треками допоможуть навушники, які ви придбаєте своїй улюбленій меломанці.

IMG_7715.JPG

• Професійний подарунок

Придбайте колезі чи бізнес-леді щоденник, ручкучи якісне канцелярське приладдя.Потішать своєю функціональністю та будутьнеобхіднимидля тих, хто багато пише і потребує офісну канцелярію. Можна також подарувати книгу відомого автора чи ту, яка підкреслить особисту рису людини або буде надихати на нові звершення та розвиток.

IMG_1509.JPG      IMG_1189.JPG

• Презент для творчих особистостей

Якщо ваша кохана чи мамає творчою особистістю, тогарним подарунком буде картина за номерами.Захоплюючасправатасправді креативнаріч, яка буде справжньою прикрасою до будь-якої кімнати чи офісу.

• Практичний подарунок

Для активних і непосидючих, для тих хто займається спортом, часто буває на природі, дачі чи відрядженні потішить пляшка для води зі стильним принтом чи яскрава термочашка. Якщо ви покладете таку пляшку в рюкзак, який є власним імпортомз Польщі, ви зробите не банальний сувенір, а унікальний і корисний подарунок.

IMG_7677.jpg


• Подарунковий сертифікат

Подарунковий сертифікат, дає можливість жінці обрати саме те, чого бажає душа.
IMG_1074.JPG

   Підібрати оригінальний подарунок в «Офіс Центр» – дуже просто.

 Адже, «Офіс Центр» велика мережа, перевірені бренди і якісні товари. Головне, знати вподобання своїх коханих і докласти трішки зусиль і креативу. І щоб ви не обрали, вашебажання зробити сюрприз буде обов’язково оцінено.

Офіс Центр –канцтовари, які ви любите!