Як обрати меблі для офісу?

Як обрати меблі для офісу?

Ті, хто може собі дозволити, наймають спеціаліста — дизайнера. Фахівець допоможе створити єдиний корпоративний стиль вашого офісу. Адже він повинен допомагати відчувати себе, як частину єдиної великої команди всім працівникам компанії.


Але зазвичай ситуація абсолютно інша: зайвих коштів немає, а колеги потребують, в першу чергу, зручного крісла та хорошого столу.


01(11).jpg



Існує декілька головних критеріїв. Шукаючи меблі, пам’ятайте про їх дотримання. Ось вони:


  • якість;

  • надійність;

  • зручність;

  • естетика;

  • ергономіка;

  • функціонал.


Комп’ютерне крісло працівника — головний атрибут будь-якого офісу. Воно зобов’язане поєднувати комфорт при довгому сидінні та функціонал, необхідний для якісної роботи. Крісло має без проблем обертатися: адже часто потрібні документи чи офісна техніка знаходяться збоку, а не перед очима. Знизу — обов’язково безшумні ролики. Зайвий шум у робочій зоні, звісно ж, нікому не потрібен.


Не забувайте про наявність підлокітників, хорошого наповнювача сидіння для достатнього комфорту та можливість хоча б мінімального налаштування крісла «під себе». Кожен з них повинне регулюватися хоча б по висоті, відповідно до потреб працівника.


02(11).jpg


При виборі столу, пам’ятайте про 3 питання:

  • для чого?

  • кому?

  • де буде знаходитися?


Для чого потрібен цей стіл? Для переговорів чи нарад: він повинен бути достатньо великим, щоб комфортно розмістити за собою від 2-3 до десятка людей одночасно.


Кому ви його купуєте? У керівників завжди набагато більше турбот. А значить стіл для них буде більшим за габаритами, з великою кількістю шухляд чи полиць.

Працівники, зазвичай, відповідають лише за обмежену кількість задач. Для більшості вистачить відносно невеликих столів: поставити ноутбук чи монітор, покласти стандартну канцелярію, розмістити важливі документи. Все решта можна розмістити на полицях стелажів окремого кабінету або зони.


Де стіл знаходиться? Офісним кухням потрібні поверхні, які не бояться пролитої рідини та розсипаної їжі. Поверхня робочого столу, зазвичай доволі гладка, без рельєфного покриття. Таким чином, комп’ютерна миша не пошкодить свої ніжки та працюватиме без помилок. Інакше доведеться купувати спеціальні килимки.


Стелажі для документів — річ масивна та надійна. Адже саме тут будуть зберігатися важливі папери, великі та товсті папки. Все те, що обов’язково знадобиться, але потім. При їх виборі зверність увагу на кількість полиць: як відкритих, так і закритих. Обирайте ті, що зможуть вмістити всю вашу необхідну канцелярію та самі помістяться у просторих (чи не дуже) офісних приміщеннях.


Мережа магазинів канцтоварів «Офіс Центр» — місце, де розуміють, яким повинен бути успішний бізнес. Саме тому тут можна знайти не лише хорошу доступну оргтехніку чи канцелярське приладдя. Ми забезпечуємо повне обслуговування вашого офісу. 


Тому «Офіс Центр» радий запропонувати меблі на будь-який бюджет для абсолютно всіх офісних задач. Познайомтеся з нашим новим каталогом та зробіть замовлення.


«Офіс Центр» — ваш помічник у бізнесі!