Нагородження учасників та переможців челенджу «Краща бізнес команда 2021»

Нагородження учасників та переможців челенджу  «Краща бізнес команда 2021»

 

Сьогодні, 20.08.2021 року, менеджери відділу корпоративного обслуговування клієнтів відвідали клієнтів, що взяли участь у челенджу на титул «Краща бізнес—команда 2021», котрий проходив у нас з 01.06.2021 — 30.07.2021
Всі учасники отримали гарантований подарунок — брендовану продукцію «Офіс Центр» та диплом.

 


 


 

Переможці в свою чергу отрмали грошові сертифікати та подарунки:

photo_2021-07-30_15-00-45.jpg


Перше місце отримали — https://smartoil.org

Друге місце отримали — https://hillary-shop.com.u

Друге місце отримали — https://avivi.pro/ua/
Протягом конкурсу ми дізналися багато цікавих моментів з офісного життя наших клієнтів. 

Наприклад в  «Освітній Простір NewSchool» живе шиншила, а в «Hillary Cosmetics» — по офісу ходить панда. Доречі і в перших і в других робота — мрія, бо мало не щодня свята з дітками, а в других тестування нової косметики.  

Ми відкрила для себе глибокість слів кожного, а особливо «Big Dance Home»:



 

 

Вони веселі, творчі, різні, але всіх їх обєднує одне - вони БДХашні! Це коли працюєш на результат, коли вони амбітні і прагнуть розвитку, поважаєш своїх колег, ти професіонал та любиш свою справу. Так, це не проста робота, тут щодня нові професійні виклики, бо щодня зустрічасть погляди дітей та дорослих, які бачать в тобі друга, маму, наставника, героя, енергію, підтримку, приклад. Постійно в розвитку. Команда, що підтримує один-одного. Команда, де завтра ти точно будеш кращий, ніж сьогодні. Бо це велика танцювальна сімя.

Ми подивились на процес заправки під іншим кутом: адже виявилось заправки самообслуговування:

 «SMART» — це  не просто приїхав, заправився і поїхав, в ланці поцесів десятки людей: водії бензовозів, оператори консультанти, менеджери по роботі з клієнтами, бухгалтери, маркетологи та власники. Їх команда — це різні люди, за поглядами, думками, але всі вони в командній роботі працюють на результат.

 

«Avivi» — айті команда мрій вже реалізували сайт нашої компанії та запустили нам Бітрікс24. У відео поділились своїми можливостями та навиками: можуть прибрати усі  IT перепони, вибрати сервер, запустити СRM, сайт, додаток, підберуть домени. Швидко допоможуть перенеси бізнес в онлайн і примножити Ваш прибуток. 

 



Відео всіх учасників можна переглянути за посиланням тут.

 

Мережа аптек "Синиця"  — це понад 200 працівників, які знають толк в лимонах. І обслуговують щодня більше 6000 клієнтів по всій мережі. Команда фармацефтів їх аптек виготовляють понад 1500 лікарських засобів щомісяця.