6 ідей подарунків до 8 березня

6 ідей подарунків до 8 березня

Найкоротший місяць року завершується. Його традиційно заміняє березень — вісник перемін, тепла та перших квітів. Місяць, на який чекає кожна жінка, сподіваючись на приємний подарунок від близької людини. Але що подарувати загадковій жіночій душі?


«Офіс Центр» — місце, де завжди знайдеться щось цікаве для кожного. Звісно, тут можна купити канцелярію на будь-який бюджет. Та проходячи між стелажами, допитливі покупці легко можуть знайти те, що обов’язково сподобається прекрасній статі. А ще такі товари стануть ідеальним подарунком на свято 8 березня.


IMG_6725.JPGЗаварювальний чайник. Прекрасний вибір для справжніх цінителів чаю. Хіба буває щось кращим за чашку ароматного й міцного напою на світанку? Хороший чайник не тільки допоможе розкрити повністю всі аспекти смаку зеленого чи чорного чаю — його стильний дизайн обов’язково прикрасить інтер’єр кухні господині.


Набір посуду. Розкішний сервіз або набір келихів для улюблених напоїв. Красивий посуд обов’язково стане у нагоді на кухні вашої оселі. А ще це чудовий привід зібрати гостей у своєму домі.


Жіночий гаманець. Для грошей: дрібних чи паперових; потрібних візиток, важливих записок. Один з головних аксесуарів жінки просто зобов’язаний бути стильним, функціональним й таким, що подарує лише теплі спогади про ту людину, що подарувала цей гаманець.


IMG_6727.JPG


Художні набори. Творча діяльність — чудовий спосіб позбутися стресу та «відпочити душею». Освіта художника не має значення. Краса картини — справа об’єктивна й не підлягає критиці. Ми знаємо твердо лише одне — без хорошого набору фарб, пензлів, мастихінів та інших інструментів митця не обійтися. Добре що все для малювання з легкістю можна зайти в магазинах «Офіс Центр»!


Елітний блокнот. Статусний подарунок для ділової жінки. Така річ відмінно підкреслить її репутацію серед колег й стане потрібним помічником у бізнесі та особистому житті. Адже в сучасному світі потрібно тримати всі справи під контролем. 


IMG_6730.JPG


«Солодке Серце». Розкішний вибір для справжньої цінительки солодощів. Сувенір наповнений смаколиками, має оригінальний дизайн й стане чудовою прикрасою кімнати навіть коли солодощів не стане. Така річ служитиме аксесуаром багато років. А разом з нею і пам’ять про подію 8 березня.