ТОВ "Корвет", мережа магазинів "Офіс Центр" виборола престижну нагороду — "Вибір Країни "

 ТОВ "Корвет", мережа магазинів "Офіс Центр" виборола престижну нагороду — "Вибір Країни "

ТОВ «Корвет», мережа магазинів «Офіс Центр» виборола престижну нагороду — «Вибір Країни 2021».
Щорічно ця нагорода вручається компаніям, які роблять вагомий внесок у розвиток та майбутнє України. 

My alt text 

Неймовірно приємно, що багатолітню роботу компанії оцінено не тільки клієнтами у мережі наших магазинів, не лише на платформі Prozzoro чи он-лайн магазині https://office-centre.com.ua, а коли вибір робить вся країна.

А нам дійсно є чим пишатися — дилерська мережа, що налічує понад 40 магазинів; забезпечуємо робочими місцями населення; ведемо соціальні проекти та програми; ми стали надійним постачальником канцтоварів та всіх необхідних товарів для ефективної роботи кожного підприємства; налагодили власний імпорт. 
ТОВ «Корвет» постійно працює над удосконаленням та розвитком бізнесу, розробляє стратегії роботи навіть у період невизначених умов.

Премія «Вибір Країни» — вивчає та аналізує 49 відкритих джерел інформації про українські компанії. Ми пройшли цю перевірку і пишаємося тим, що наша робота допомагає все більшій і більшій кількості підприємств розвиватися. Наш успіх — це пристосування до різноманітних та мінливих умов сьогодення, розвиток не лише бізнесу, а й кожного працівника компанії.


Вибір країни.jpg

Самоудосконалюйтеся та розвиваєте свій бізнес і ви станете ще на один крок ближче до мети.
 Принципи чесності та відкритості «Вибору країни» наступні:

  1. Один лідер. Нагорода вручається тільки одній компанії в кожному виді діяльності і підтверджує її високі досягнення за минулий рік.
  2. Об’єктивна оцінка. Оцінка враховує показники прибутковості, зростання прибутку, фінансову стійкість і місце компанії на ринку.
  3. Світові стандарти. Компанія аналізує дані за методикою Creative Corner Agency, яку використовують у всьому світі. Методика гарантує прозорість і якість.


Відбір кращих проходить у три етапи:

  1. Маркетинговий аналіз і дані Держкомстату. Чистий дохід, рентабельність активів, боргове навантаження, частка ринку, абсолютний і відносний приріст виручки за рік, середній приріст за 3 роки і т.д.
  2. Розрахунок FinScore і MarketScore. FinScore – індекс фінансової стійкості. Він відображає стан ліквідності і платоспроможності. MarketScore – скоринговий індекс ринкової потужності.
  3. Ранжування. На останньому етапі аналітики «Вибір країни» зводять всі отримані дані і складають рейтинг, виявляючи 5 лідерів в кожному виді діяльності.