День народження «Офіс Центр» в м. Луцьк

День народження «Офіс Центр» в м. Луцьк

Ці великі білі букви на вулиці Кривий Вал, 31 бачив, мабуть, кожен мешканець Луцька. Тут знають: якщо потрібні канцтовари, тобі в «Офіс Центр». Вже 3 роки цей супермаркет є синонімом слів «якісно», «доступно», «вигідно».


DYN_6494.JPG

У 2017 році вперше відчинилися двері магазину, що входить у велику торгову мережу по всій Західній Україні. Тоді містяни лише починали знайомитися з нами: роздивлялися велику кількість товарів на полицях, дивувалися низьким цінам, привітно посміхалися продавцям. Здається, це було лише вчора. Перші відвідувачі, святкування відкриття, яскраві червоні кульки в небі…


DYN_6527.JPG

Та час невпинно спливає і ось вже третій рік поспіль «Офіс Центр» допомагає кожному знайти необхідне: школяреві — зошити та рюкзак, батькам — цікаві іграшки, бізнесу — все потрібне для нормальної роботи офісу. В супермаркеті є все — від гумки до картини по номерам. Місцеві мешканці задоволені. Кажуть, це зручно, коли в одному місці можна і дитину зібрати в школу і собі придбати все необхідне.Все завдяки площі — супермаркет є одним з найбільших у місті серед конкурентів. А його асортименту може позаздрити кожен.


DYN_6481.JPG

Вже наступного тижня, з 7 по 9 грудня, «Офіс Центр» запрошує всіх на святкування свого третього дня народження. На всіх покупців чекатиме приємний сюрприз: безпрограшна лотерея з гарантованими призами. Це чудова нагода підготуватися до майбутніх новорічних свят.

Чекаємо вас, мешканці Луцька. Проведіть день народження супермаркету «Офіс Центр» весело, цікаво та з призами. Проведіть його з нами!


Наша адреса: вул. Кривий Вал, 31