Деталі важливі, АБО НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ, КОЛИ ОБИРАЄТЕ РЮКЗАК

Деталі важливі, АБО НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ, КОЛИ ОБИРАЄТЕ РЮКЗАК

ДЕТАЛІ ВАЖЛИВІ, АБО НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ, КОЛИ ОБИРАЄТЕ РЮКЗАК

Ділова людина, спортсмен, студент, мама першокласника чи п’ятикласника, самі школярі усіх цих людей об’єднує прихильність до такого зручного аксесуару, як рюкзак. Можна мати свої вподобання щодо дизайну, кольору, розміру рюкзака, але є деталі, на які варто звертати увагу кожному.

Матеріал

Рюкзак  це не сезонна річ. Його українці зазвичай купують, щоб користуватися тривалий час.

Виняток дитячі моделі, але й причини цього цілком зрозумілі. Дитина дорослішає і, окрім більшого розміру, батьки обирають нові принти, колір тощо. Адже погодьтеся, який це поважний першокласник носитиме рюкзак із вушками й носиком кролика, а п’ятикласник із зображенням песика? От баскетбольна тематика з яскравими акцентами інша справа. До речі, якщо якийсь із перелічених принтів вам сподобався, то зверніть увагу на моделі українського виробника Bagland.

Так-от, щоб рюкзак довго прослужив, матеріал, із якого він виготовлений, має бути:

·        міцним, щоб витримувати потрібні силові навантаження;

·        стійким до зношування, щоб якомога довше зберігати природний блиск принта;

·        водовідштовхувальним, щоб у разі дощової погоди речі всередині залишалися сухими;

·        пофарбованим якісною фарбою, щоб на руках та одязі не залишалися сліди.

Ну, і, звісно, естетичним на вигляд, приємним на дотик словом, таким, до якого лежить душа.

Фурнітура

Пряжки, рамки, блискавки, лямки, шнурівки, кнопки, липучки, карабіни, ручки, мульки під навушники, пулери, фіксатори та іншу фурнітуру використовують виробники рюкзаків. Які ж функції повинна виконувати фурнітура?

Насамперед надійно фіксувати рюкзак на тілі людини, а також — витримувати великі навантаження, бути захищеною від мимовільного розстібання, бути стійкою до дії високих температур і не втрачати своїх характеристик за низьких температур / перепадів температур тощо.

Надійний виробник фурнітури в Україні — Konstar. Тож, коли побачите в інформації на бірці назву саме цього бренду фурнітури, будьте вже на 50% упевнені, що рюкзак якісний. Решту 50% розподіліть між наступними деталями.

Ортопедична спинка

Чому ортопедична спинка — важлива деталь рюкзака, сподіваємося, зрозуміло всім. Але про всяк випадок нагадаємо.

Немає зайвого тиску на хребет завдяки щільним валикам, що повторюють природні вигини хребта. Саме ці валики допомагають розподілити навантаження по всій спині.

Підтримується правильна осанка. Завдяки жорсткій конструкції центр тяжіння рюкзака розташовується посередині спини, тож вам не треба підлаштовуватися під рюкзак, викривляючи хребет навіть під час нерівномірного завантаження.

Відчуття комфорту. Якісний ортопедичний рюкзак має широкі лямки з м’якою набивкою, що не врізаються в шкіру, не натирають та регулюються під потрібний розмір.

Дотримання гігієни завдяки сітчастій тканині, яка обтягує каркас спинки ортопедичного рюкзака. Ця тканина сприяє вентиляції, тож ваша спина не пітнітиме, коли ви носитимете рюкзак.

Вартість рюкзака з ортопедичною спинкою зазвичай вища, ніж у звичайного рюкзака. Але в Україні є бренди, які чудово поєднують, здається, несумісне: відмінну якість за помірну ціну. Одним із таких брендів є Bagland.

Бокова кишеня для пляшки

Коли ви рухаєтеся і вам хочеться пити, чи зупинятиметеся ви щоразу, аби дістати пляшку з рюкзака? Давайте спробуємо відгадати. Мабуть, раз чи два, але не більше. І ми вас чудово розуміємо, адже, приміром, на велосипеді це робити не зручно. А коли йдете пішки, але поспішаєте, то кожна зупинка — це дорогоцінні хвилини, через які можна запізнитися на потяг чи автобус, пропустити початок фільму в кінотеатрі.

Інша справа — кишеня, до якої можна дотягнутися наосліп, і навіть не зупинятися при цьому. Однак і кишеня має свої «ознаки якості». Насамперед — матеріал, із якої кишеня виготовлена. Традиційно бокову кишеню виготовляють зі спеціальної сітки, яка дає змогу пропускати повітря й не «кип’ятити воду» за спекотної погоди. Огляньте матеріал уважно, аби впевнитися, що після кількох разів кишеня не розійдеться по швах і не трісне.

Не забудьте перевірити й місткість кишені. У неї має поміщатися пляшка води хоча б на 250—300 мл. Тому завбачливо захопіть її із собою, коли йтимете на «полювання» до магазину.

Світловідбивні елементи

У часи тотального блекауту й режиму світломаскування українські пішоходи і водії остаточно усвідомили важливість світловідбивних елементів на одязі й аксесуарах. Без них у темну пору доби пішоходи ризикують потрапити під колеса транспорту. Навіть тривалий час Нацполіція наполегливо рекомендувала українцям використовувати світловідбивні елементи. Що ми тільки не вигадували: спеціальні брелки, ліхтарики, фосфорні нашийники для домашніх улюбленців, браслети, наліпки на одязі та на аксесуарах.

Виробники рюкзаків, які дбають не лише про комфорт своїх клієнтів, а й про їхню безпеку, додають світловідбивні елементи на поверхню своїх виробів. Ось такий вигляд вони мають, скажімо, на рюкзаках бренду Bagland.

 

Бірка

Що саме ми повинні побачити на бірці рюкзака?

Ознаки, що маєте справу із сумлінним і клієнтоорієнтованим виробником.

А як же зрозуміти, що маєте справу саме з таким? 

Насамперед повною інформацією про себе: ПІБ засновника, адресою виробництва, контактами для зворотного зв’язку. А також — комфортними умовами й бонусами, які виробник рюкзака пропонує своїм клієнтам. Наприклад, безплатну доставку, кешбек, гарантію на товар, оплату в розстрочку тощо. Ні, ми не фантазуємо. Такі бонуси справді існують на українському ринку. Переглянути усю колекцію бренду Bagland 

 

Вдалої вам покупки —рюкзака мрії!