Дні червоних кульок: нашим магазинам виповнився 1 рік!

Дні червоних кульок: нашим магазинам виповнився 1 рік!

З самого ранку четверга, 4 березня жителі Рівного мали змогу побачити незвичні прикраси. Магазин «Офіс Центр», що знаходиться за адресою: вул. Чорновола, 60, прикрасив свій вхід яскравими червоними та білими кульками. Всередині залу покупців зустрічали усміхнені продавці та океан червоних кульок, якими були прикрашені всі полиці торгового залу.


Так почалося святкування Дня народження магазину, що тривало цілих 2 дні. Кожен, хто завітав у ці числа в гості та здійснив покупку, отримував приємні подарунки. Тож, окрім чудових акцій, на гостей магазину чекали безліч сюрпризів.


Вже на наступний день, 5 березня, до святкування приєднався ще один «іменинник»: магазин в м. Володимир-Волинський також почав відзначати свою першу річницю. Цього разу свято завітало на вул. Ковельська, 6. Те, що стало вже традицією, відбулося і тут: яскраві кульки, чудовий вибір товарів, та, звісно ж, приємні й обов’язкові подарунки всім покупцям.


Загалом, святкування тривало 4 дні: 4 та 5 березня у Рівному та 5 й 6 — у Володимир-Волинському. Колектив магазинів неймовірно задоволений та вдячний всім, хто завітав до нас у ці дні. Сподіваємося, для мешканців цих місць святкування пройшло не менш весело, ніж нам.


Бажаємо нашим магазинам зустріти другу річницю відкриття краще, ще цікавіше та з навіть крутішими призами! До зустрічі в мережі «Офіс Центр!»