Канцелярська деталь, яка поряд протягом усього життя.

Канцелярська деталь, яка поряд протягом усього життя.

Канцелярська деталь, яка поряд протягом усього життя.

Давайте згадаємо про маленький атрибут зі світу канцелярії, який супроводжує важливі та буденні події нашого життя. У нас в мережі є корпоративний вислів: “Офіс Центр — поряд від першого запису”

Здогадались про що йде мова..?

Маленька тендітна деталь, якою підписують наш перший документ — свідоцтво про народження. Так це — ручка.

А далі ми дорослішаємо і на кожному етапі зустрічаємось з цим письмовим приладом. Перше: “Мама” не сміливими лініями. Списані прописи в молодшій школі та любовні, записочки під партою. Навчання у вищих навчальних закладах, робота, підписання важливих документів, буденні замітки в щоденнику. І кожен створює свою історію взаємовідносин з такою здавалось би дрібничкою, як ручка.

Уоррен Баффетт американський підприємець, найбільший в світі і один з найбільш відомих інвесторів 1930 казав: “Набагато безпечніше красти величезні суми за допомогою кулькової ручки, ніж невеликі за допомогою пістолета.”
Погоджуєтесь, що допомогою ручки можна як врятувати життя, так і зруйнувати.

Знаю, перед очима стоїть багато картинок, а мені пригадалась виставка в аеропорті Бориспіль, що реалізували Gres Todorchu під назвою: “Сила підпису”, і там був стенд — “Найсильніша зброя в світі ручка!”


Виробники письмових приладів у свою чергу не відстають від потреб споживачів і пропонують різноманітність у моделях, враховуючи вподобання та потреби.
Щосекунди у світі продається понад 125 ручок.

Чи погоджуєтесь Ви з тим, що ручка є відображенням особистості? 

— Є люди, яким все рівно якою ручкою писати, пишуть тим, що перше під руку попалось.
— Є люди, які розмежовують свої прилади для різних подій (1 - для підписання договорів, 2 - для буденних справ, 3 - для співробітників )
— Є люди, які люблять додавати яскравих фарб на свій робочий стіл за рахунок таких аксесуарів
— Є люди, які постійно міняють ручки, пробують щось новеньке.
— Є люди, які обожнюють єдину модель і будуть її замовляти, чекати або шукати по всьому місту.

— Є люди, які купують ручки на подарунок.


Хібаписьмове приладдяне характеризує нас, як індивідуальність.

Так, ми усі різні зі своїм мисленням, смаком, звичками, розвитком і це прекрасно.

А ручка — це один з елементів, який доповнює життя і має право змінюватись відповідно до наших бажань та цілей. А якщо здається, що це ж просто ручка пригадайте книгу рекордів гіннеса, де найдороща ручка світу Limited Edition Mystery Masterpiece має 840 діамантів вагою на 20 карат. Її ціна понад 800 тис доларів.
Чи наприклад найбільше ручка світу довжиною 5,50 метри і ваою 37,23 кг., яка реально пише.

Згадався історичний факт:
Коли НАСА вперше почали відправляти космонавтів в космос, вони зіткнулися з однією Вони витратили дуже багато та 12 мільйонів доларів, розробляючи ручку, яка б працювала при мінус 300 в космосі, а також на склі. Українці то ді ж використовували олівець ... :)

Але ви не переймайтесь в Офіс Центр є письмове приладдя на будь який смак, гаманець та потребу. А користуючись програмою Гуртом дешевше, можна зібрати колекцію і перемогти попередній рекорд Гінеса — дві сотні тисяч ручок від Анджеліки Унверхау.

Анастасія Парубок, менеджер з продажу