Ми перемогли “Народний бренд” 2023

Ми перемогли “Народний бренд” 2023

Народний бренд – це багаторічний, вже традиційний конкурс, в якому хмельничани обирають кращі компанії нашого міста. Цей рік, звісно, не став виключенням. Впродовж двох місяців мешканці міста голосували за ті бренди, послугами яких вони користуються і довіряють. І ось, 14 грудня відбулось довгоочікуване нагородження переможців.

Цього року Офіс Центр став переможцем у номінації “Місцева мережа”. Ми висловлюємо щиру подяку за кожен голос в нашу підтримку, залишений хмельничанами на сайті Народного бренду. З року в рік стає все важче виборювати перемогу у конкурсі. Народжуються нові компанії з провідними ідеями та запалом, якому часто можна лише позаздрити. З 1994 року ми впевнено рухаємось вперед, постійно змінюючись, але ніколи не забуваючи про нашу головну ціль – забезпечувати якісною канцелярією усіх наших покупців та клієнтів.

 

Альона Гнап, керівниця відділу маркетингу мережі магазинів “Офіс Центр”:

 - Перемога в Народному бренді - визнання для нас. Це індикатор того, що ми робимо свою роботу якісно і маємо це продовжувати. Наша команда щодня вдосконалює всі процеси, щоб клієнти зосередились виключно на своїй роботі. Щоб вони не займали свій час думками про деталі: «Де взяти канцтовари?», «хто привезе матеріали на склад?», «Де купити чай, каву в офіс?» Наша перемога - ознака того, що це нам вдається. Ми працюємо з 1994 року. Тож “Офіс Центр” - це кілька поколінь, які зростають разом з нашими товарами. Нашими ручками в пологовому підписують бірочки. Ми поряд, коли діти в садочку малюють своє майбутнє. З нашими товарами йдуть в перший клас. А згодом - у перший робочий день. “Офіс Центр” - це супровід протягом усього життя.

Це не перша, і, впевнені, не остання наша перемога у конкурсі такого формату. Ми розуміємо, що не досягли би результату без Вас. Тому дозвольте ще раз висловити подяку, від всієї нашої команди, за довіру до мережі Офіс Центр”.

 

Офіс Центр - переможець в номінації "Місцева мережа" 2022