Підсумки проєкту "Майбутнє Нації 2022"

Підсумки проєкту "Майбутнє Нації 2022"

ЗВІТНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ПРОЄКТУ «МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» 

 Проєкт «Майбутнє нації» започатковано з метою попіклуватися про діток загиблих воїнів та забезпечення маленьких українців всіма необхідними канцелярськими товарами для навчання.

 Термін дії – 01.07-31.08

 Залучення регіонів – Хмельницька обл., Тернопільська обл., Івано-Франківська обл., Рівненська обл., Волинська обл. та Вінницька обл.

 Ресурси збору канцелярії:
- Роздрібні магазини мережі – 38 підрозділів;
- Донат через сайт «Офіс Центр» за підтримки благодійної організації «Волонтери Поділля»;
- Залучення фінансових ресурсів компанії для забезпечення канцелярією 50 дітлахів.

Ми дякуємо усім небайдужим українцям, які долучилися до доброї справи.
Дякуємо місцевим органам влади та департаментам освіти за їх співпрацю та підтримку добрих справ. Адже, якщо сіяти добро, то і добро пожинатимемо.

Компанія передала канцелярію для дітей на суму 151 545 грн

Нам вдалося забезпечити 343 дитини всіма необхідними канцелярськими товарами залежно від вікової категорії. Для першокласників були передані ранці із всіма необхідними товарами для навчання: сумка для змінного взуття; пенал із повноцінним наповненням ручками, олівчиками та різними канцелярськими дрібницями; у папки для зошитів сформовано зошити у косу лінію та клітинку; папки для уроків праці наповнили альбомами, кольоровим папером та олівцями, фломастерами, пластиліном та іншими потрібними для творчості товарами; підставки для книг.


Також було передано товари для творчості 14 дітлахам, які відвідують дошкільні навчальні заклади. Віримо, що малюки намалюють яскраве та сонячне майбутнє нашої країни, адже заради свободи та миру загинули кращі сини нашої країни. 

Війна триває. То ж наша компанія продовжує проєкт «Майбутнє нації», щоб кожна дитина навчалася, зростала та розвивалася на благо нашої країни. А ми, небайдужі українці, подаруємо їх частинку добра.


Діти – це наше майбутнє. Все, що ми можемо – довести, що ми знаємо, що батьки маленьких українців справжні Герої, а їх подвиги не можуть залишитись без уваги, щоб ми разом могли будувати майбутнє нашої вільної України.