Програма лояльності Офіс Центр

Програма лояльності Офіс Центр

 

Ми цінуємо Вашу лояльність і винагороджуємо вас за кожен крок з нами.  Бонусна система — це програма, в рамках якої наші клієнти отримують бонусні бали за покупки.. Ці бали можна обміняти на товари або послуги в майбутньому. 

 

 

 

«ЗАТВЕРДЖУЮ»

Керівник відділу маркетингу

_______________ А.Б.Гнап

04.01.2022 р

 

Правила участі у бонусній програмі лояльності

«Я люблю Офіс Центр»

 

Ці «Правила участі у бонусній програмі лояльності «Я люблю Офіс Центр» (далі за текстом - «Правила») встановлюють офіційні умови участі в бонусній програмі лояльності ТОВ «КОРВЕТ», визначають період, умови та порядок участі в Програмі. Правила розроблені на підставі Цивільного кодексу України, Закону України «Про інформацію», Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про захист прав споживачів», інших нормативно-правових актів України, Статуту та внутрішніх положень ТОВ «КОРВЕТ».

 

1.     ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

 

1.1. «Організатор Програми» - Товариство з обмеженою відповідальністю «КОРВЕТ» (м.Хмельницький, вул.Подільська, 93).

 

1.2. «Бонусна програма лояльності «Я ЛЮБЛЮ ОФІС ЦЕНТР» (далі за текстом – Програма) – це комплекс заходів, спрямованих на заохочення потенційних споживачів товарів, що пропонуються до продажу Організатором Програми, яким надаються спеціальні умови для придбання товарів у Точках продажу Організатора, для яких створюється підґрунтя для довготривалої співпраці та яким надається можливість отримання в майбутньому додаткової інформації про акції, спеціальні пропозиції Організатора, знижки, тощо.

Участь в Програмі надає право споживачу на нарахування частини вартості товару (товарів), що купується ним, в якості Бонусів, яка може бути використана споживачем при наступних покупках в мережі магазинів «Офіс Центр».

Розмір частини вартості товару (товарів), що може бути нарахований в якості Бонусів, встановлюється цими Правилами та умовами проведення окремих акцій, в рамках яких передбачено нарахування Бонусів.

Бонуси, що нараховуються при придбанні товару, зменшує вартість товару, який купується споживачем, на відповідну суму, що нараховується за правилами пункту 7.6. цих Правил.

Таким чином, загальна сума вартості товару з урахуванням ПДВ, що купується учасником програми, в чеку вказується окремо як вартість товару з ПДВ, що купується з урахуванням передоплати в розмірі нарахованих бонусів, та окремо сума Бонусів, що нараховується при придбанні такого товару, як передоплата в розмірі нарахованих бонусів при придбанні такого товару.

Надання касиру для сканування Мобільного додатку або Картки та/або, в разі, якщо картка залишена в іншому місці, повідомлення номеру телефону, який слугує ідентифікатором рахунку програми лояльності, є фактом, що підтверджує згоду та бажання споживача щодо нарахування Бонусів в рамках його покупки.

 

1.3. «Учасник Програми» - дієздатна фізична особа, яка досягла 18-річного віку, прийняла участь у Програмі, шляхом надання згоди відповідно до діючих Правил, погодилась та приєдналась до Правил і участь якої підтверджена Організатором.

 

1.4. «Картка» - пластикова картка, що посвідчує факт участі її власника у Програмі, яка видається Учаснику Програми Організатором на умовах дійсних Правил.

 

1.5.  «Мобільний додаток» (віртуальна картка) — програмне забезпечення, призначене для роботи на смартфонах, планшетах та інших мобільних пристроях, що засвідчує факт участі у Програмі.

 

1.6. «Бонусний рахунок» - спеціальний рахунок Учасника, що відображається в Особистому кабінеті та на який зараховуються бали відповідно до Правил за здійснені покупки у Організатора, міститься інформація про Транзакції нарахування та списання на Картці Учасника.

 

1.7. «Бонуси» — це віртуальні бали, що нараховуються Учасникам при оплаті товарів та послуг  у Торговій точці на Бонусний рахунок. 1 бонус = 1 гривня.

 

1.8. «Анкета» - паперовий чи електронний реєстраційний документ, який надається Організатором Учаснику для заповнення у Точці продажу або у Мобільному додатку, при заповненні і підписанні якого фізична особа (дієздатна, повнолітня) виражає своє бажання стати Учасником Програми та надає свою згоду на участь в Програмі згідно з дійсними Правилами, а також згоду на обробку (збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поповнення,  використання, поширення, знеособлення, знищення) Організатором та Партнерами даних Учасника, в тому числі персональних.

 

1.9. «Активація картки» - це процедура, що полягає у реєстрації Учасника у Програмі шляхом заповнення Анкети та повідомленні номеру мобільного телефону, яким на момент Реєстрації користується Учасник.

 

1.10. «Точка продажу» – всі магазини мережі «Офіс Центр», що належать ТОВ «КОРВЕТ».

Сайт (тобто місце дистанційної торгівлі), що знаходиться за адресою www.office-centre.com.ua, не приймає участь в Програмі. Списання та нарахування Бонусної попередньої оплати при здійсненні покупок за допомогою зазначеного сайту неможливе.

 

1.11. «Транзакція» - операція, результатом якої стає зарахування чи списання Бонусної попередньої оплати.

 

2.     ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

2.1. Ці Правила є договором приєднання у розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України.

 

2.2.  Програма не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу.

 

2.3. Програма діє у всіх Точках продажу (інформація про адреси магазини розміщена на офіційному сайті www.office-centre.com.ua).

 

3.     УМОВИ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ

 

3.1. Для участі у Програмі кожен учасник отримує бонусну Картку у віртуальному (Мобільний додаток) або пластиковому вигляді.

 

3.2.Про умови Програми можна дізнатись у Точках продажу та через канали комунікації Програми.

 

3.3. Картка «Я люблю Офіс Центр» обслуговується у всіх Точках продажу, що беруть участь у Програмі.

3.4. Картка не може бути використана в якості банківської, кредитної, платіжної картки чи для здійснення інших операцій, які не передбачені умовами Програми.

 

3.5. Програма розрахована виключно для особистого користування фізичних осіб. Бонусну попередню оплату, зараховану в рамках Програми, не можна передавати, продавати, закладати чи в будь-який інший спосіб відчужувати або обмінювати на грошові одиниці.

 

3.6. Активація картки:

3.6.1. Пластикова картка:

- під час здійснення покупки на касі, шляхом введення касиром в інформаційну систему наданого покупцем номеру мобільного телефону, ім’я та прізвище, дату народження.

3.6.2. Віртуальна картка:

- у мобільному додатку «Офіс Центр» за умови успішної верифікації мобільного телефону, де потрібно зазначити особисті дані Учасника Програми – прізвище, ім’я; телефон; e-mail за бажанням, день народження та стать.

 

3.7. При активації картки Учасник одержує відповідний Бонусний рахунок у Програмі.

 

3.8. Кожен Учасник Програми може зареєструвати на своє ім’я лише одну Картку. На один номер мобільного телефону може бути зареєстрована лише одна Картка.

 

3.9. Зарахування бонусів на Картку здійснюється тільки після її активації відповідно до діючих Правил.

 

3.10. Картка є дійсною протягом терміну дії Програми, за умови дотримання Учасником Програми цих Правил та інших вимог Організатора щодо участі в цій Програмі.

Організатор залишає за собою право заблокувати/анулювати Картку Учасника без обов'язкового попередження та попереднього пояснення причин. Проте, в разі настання такого випадку, на вимогу Учасника Організатор може надати відповідні пояснення.

 

3.11. Для блокування Картки у випадку її втрати чи пошкодження, а також для її розблокування, Учаснику необхідно звернутися до Організатора через будь-який Канал комунікації Програми із відповідним зверненням.

 

3.12. Картка може бути розблокована чи відновлена тільки у випадку, коли дані про здійснені покупки та дані особи (ПІБ, дата народження, номер мобільного телефону), яка подає заяву на розблокування чи відновлення Картки, збігаються з даними, що є у інформаційній системі Програми.

 

3.11. При відновленні Картки Учаснику видається нова Картка, на якій збережено стан Рахунку на момент блокування втраченої Картки. Організатор Програми не несе відповідальності за всі операції, що проводилися на Рахунку до моменту блокування Картки.

 

3.12. При розблокуванні картки Організатор Програми не несе відповідальності за всі операції, що проводилися на Рахунку до блокування картки.

 

 

 

 

4.     ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ОРГАНІЗАТОРА ПРОГРАМИ ТА ЙОГО СПІВРОБІТНИКІВ

 

4.1. Картка є власністю Організатора Програми.

 

4.2. Організатор має право зупинити Програму, відмінити чи змінити умови Програми у будь-який час, без попереднього повідомлення Учасників Програми та/або третіх осіб.

У випадку закриття Програми всі Бонуси, нараховані Учасникам, можуть бути використані протягом 30 (тридцяти) календарних днів після повідомлення Учасника про закриття Програми. Таке повідомлення може бути здійснено шляхом надіслання Учаснику sms з відповідним повідомленням та/або розміщення відповідної інформації на сайті www.office-centre.com.ua та/або в у Точках продажу.

 

4.3. Організатор має право відмовити у видачі Картки, вилучити чи припинити її дію за наступних, але не обмежуючись лише переліченими, обставин:

4.3.1. Використання чи спроба використання Картки у спосіб, який не відповідає умовам Програми;

4.3.2. Будь-яка підозра у зловживаннях з боку Учасника щодо його участі у Програмі;

4.3.3. Відсутність будь-яких операцій на Картці протягом 12 місяців з дати її видачі Учаснику або з дати останньої операції на Картці;

4.3.4. Підозри щодо використання покупцем підробленої Картки (наявність ознак неякісного друку, помітних відмінностей за розміром, кольором та ін.);

4.3.5. Інші обставини, які Організатор буде вважати як вагомі для відмови у видачі Картки, вилучення чи припинення/блокування дії Картки.

 

4.4. Організатор не несе відповідальності за будь-які втрати чи збитки, які можуть виникнути в результаті таких дій.

 

4.5. При активації віртуальної картки, торговий персонал має право надати допомогу та\або консультацію щодо його завантаження  та реєстрації.

 

4.5. Персоналу Організатора дозволяється приймати участь у Програмі Лояльності «Я люблю Офіс Центр» та мати особисту бонусну карту. При цьому співробітникам Організатора Програми забороняється тримати таку картку при собі на робочому місці (у тому числі: на/у робочому столі; підсобних приміщеннях, в одязі, в особистій сумці/гаманці і т.ін.) і користуватися нею (нараховувати/списувати бонуси) у робочий час (включаючи час перерви в рамках робочого дня співробітника).

 

4.6. Торговому персоналу забороняється мати при собі на робочому місці (у тому числі: на/у робочому столі; підсобних приміщеннях, в одязі, в особистій сумці/гаманці і т.ін.) бонусну карту іншого Учасника програми (у тому числі: родичів, друзів та ін.).

 

4.7. Торговому персоналу забороняється користуватися в свій робочий час (для нарахування/списання Бонусної попередньої оплати, а також для перевірки балансу) будь-якою Карткою, окрім той, що надається покупцем у час здійснення покупки.

 

4.8. Торговому персоналу забороняється відправляти зі свого мобільного телефону повідомлення для реєстрації іншого Учасника програми.

 

4.9. У разі невиконання співробітниками Організатора умов, зазначених у цих Правилах, адміністрація Організатора застосовує дисциплінарні заходи, передбачені чинним законодавством України.

5. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ УЧАСНИКА

 

5.1. Інформація, залишена Учасником в Анкеті (ПІБ, поштова адреса, e-mail, номер телефону тощо), є його персональними даними. Персональні дані Учасника є конфіденційною інформацією; збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Організатором відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших нормативно-правових актів України.

 

5.2. Надання верифікованого номеру мобільного телефону чи своїм підписом в Анкеті (або під час верифікації мобільного телефону чи заповнення Анкети Організатора), натискаючи кнопку «Погоджуюсь» у мобільному додатку Організатора, Учасник підтверджує, що добровільно надає Організатору зазначені в Анкеті персональні дані для реєстрації у базі даних Організатора в якості Учасника Програми, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Організатором. Учасник також дає згоду на використання його персональних даних для обробки замовлень на придбання товарів Організатора, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Організатора (його пов'язаних осіб, комерційних партнерів).

Для цілей, передбачених цим пунктом, Організатор має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail Учасника, а також відправляти sms/Viber-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в Анкеті телефонний номер.

 

5.3. У випадку зміни своїх персональних даних Учасник повинен надати Організатору оновлену інформацію, звернувшись через Канали комунікації Програми з відповідним повідомленням. У разі невиконання Учасником даної вимоги, Організатор не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з використанням застарілих даних Учасника Програми.

 

5.5. Учасник, безпосередньо після реєстрації, або в будь-який інший момент, може встановити заборону (обмеження) на використання його персональних даних. Для цього Учасник повинен звернутися через надані Канали комунікації Програми з відповідним повідомленням.

При цьому заборона (обмеження) на використання персональних даних Учасника автоматично тягне за собою припинення участі такого Учасника в Програмі та призводить до ліквідації Картки такого Учасника через 30 (тридцять) календарних днів з моменту настання заборони (обмеження) на використання його персональних даних.

Протягом зазначеного в цьому пункті строку Учасник має можливість використати наявні у нього Бонуси. Після спливу зазначеного строку залишки Бонусів такого Учасника будуть анульовані.

 

5.6. Учасник надає Організатору право надсилати йому будь-яку інформацію комерційного і/чи інформаційного характеру про Програму чи Партнера Програми та про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном та/або SMS/ Viber-повідомлення.

 

 

6. РЕЄСТРАЦІЯ В ПРОГРАМІ

 

6.1. Для отримання права участі в Програмі, а саме накопичення та використання балів, Учасник повинен активувати Картку «Я люблю Офіс Центр» відповідно до п.3.6 цих Правил.

 

6.2. Заповнення всіх даних у Анкеті учасника не є обов’язковою, але лише за їх заповнення, Учасник буде мати можливість отримувати максимальну кількість спеціальних пропозицій відповідно до наданих персональних даних Учасника.

 

6.3. Активація картки «Я люблю Офіс Центр» підтверджує згоду Учасника з цими Правилами Програми.

 

7. НАКОПИЧЕННЯ БОНУСІВ

 

7.1. Бонуси нараховуються Учаснику Програми при здійсненні покупки у Точці продажу. При здійснення купівлі на сайті Організатора, Бонуси не нараховуються.

 

7.2. Для нарахування бонусів Учасник, при здійсненні покупки в Точці продажу, повинен пред'явити касиру Картку Учасника Програми або мобільний додаток. Якщо Учасник зареєстрував картку відповідно до п.3.6.1. Правил, він може назвати касиру номер телефону, з якого була призведена активація, при цьому Бонуси будуть нараховані таким же чином як і при наявності пластикової Картки Учасника.

Нараховані за покупки бонуси підсумовується на Рахунку Учасника.

 

7.3. Нарахування Бонусів здійснюється при будь-якому способі оплати (готівкою, кредитною карткою та ін.), доступному в Місці проведення Програми.

 

7.4. Бонуси нараховуються на Рахунок Учасника шляхом перерахунку загальної суми грошових коштів, витрачених на придбання товару (крім придбання подарункових сертифікатів) в Точці продажу проведення Програми.

 

7.5. Нарахування Бонусів на Рахунок Учасника відбувається одразу ж при здійсненні ним покупки з використанням Картки.

 

7.6. Нарахування Бонусів здійснюється згідно наступному порядку:

-  5% від суми покупки на весь асортимент  товарів;

- 1% на офісний папір;

- на акційні позиції та подарункові сертифікати нарахування Бонусів не відбуваються.

 

7.7. Бонуси накопичуються впродовж всього Періоду проведення Програми.

 

7.8. У випадку відсутності Інтернет-зв’язку під час здійснення покупки із застосуванням Картки, Учасник отримує касовий чек, в якому у розділі «Стан рахунку Балів» буде визначено кількість Бонусів, що повинна бути нарахована за дану покупку (у разі відсутності Інтернет-зв’язку). Якщо в інших розділах «Стану рахунку Бонусів» буде вказано «0», це означає, що Бонуси за здійснену покупку ще не зараховано на Рахунок Учасника. За таких умов Учасник має право звернутися до Виконавця з копією касового чеку та Карткою, з якою була здійснена покупка, з метою перевірки Балансу Бонусів та зарахування не зарахованих  Бонусів за покупку, здійснену за даним касовим чеком.

 

7.9. У випадку не звернення Учасника до Виконавця щодо зарахування Бонусів на його Рахунок, Виконавець не несе жодної відповідальності щодо зарахування Бонусів, під час відсутності Інтернет-зв’язку.

 

7.10. У випадку здійснення реалізації товарів без застосування реєстраторів розрахункових операцій/касових апаратів (у випадку відсутності електроенергії та інших збоїв у роботі касового обладнання) нарахування Бонусів не здійснюється.

 

7.11. У випадку повернення/обміну придбаного товару:

- нарахована за покупку такого товару Бонуси будуть анульовані;

- використана за покупку такого товару Бонуси будуть відновлені шляхом відповідного корегування даних, що містяться на Рахунку Учасника Програми.

 

7.12. При здійсненні покупки Учасник перевіряє правильність нарахування Бонусів. Кількість нарахованої бонусів зазначається у фіскальному чеку та/або мобільному додатку. Для вирішення спірних питань Учасник повинен звернутись до Організатора з письмовою заявою та пред'явити фіскальний чек щодо відповідної покупки.

 

7.12. Повернення грошового виразу нарахованої бонусами не допускається.

 

7.8. Організатор залишає за собою право змінювати умови (схеми) нарахування бонусів  без попередження, з дотриманням умов, визначених цими Правилами.

 

8. ВИКОРИСТАННЯ (СПИСАННЯ) БОНУСІВ

 

8.1. Бонуси використовуються (списується) лише з Картки, активованої відповідно до п. 3.6. Правил. Бонуси активуються (стають доступними для використання) на 15 календарний день з дня їх нарахування при здійсненні покупки та якщо для цього є всі необхідні технічні можливості (присутній Інтернет-зв’язок каси Місця проведення Програми з центральною базою даних Виконавця).

 

8.2. Використання (списання) Бонусів з Рахунку Учасника відбувається у гривнях (1бал = 1 гривня).

 

8.3. Учасник має право використовувати Бонуси, які є на його Бонусному рахунку, як економію при купівлі будь-яких товарів (крім подарункових сертифікатів) у Торгових точках проведення Програми та протягом строку дії балів.

 

8.4. Кількість Бонусів, яка може бути списана у одному чеку, встановлюється у залежності від наявної кількості Бонусів на рахунку Учасника та загальної вартості товару в чеку.

 

8.5. Виконавець залишає за собою право обмежувати перелік товару, при придбанні якого Учасник може використовувати Бонуси.

 

8.6. Для  списання Бонусів з Бонусного рахунку Учасника, Учасник повинен застосувати свою Картку (пластикову або віртуальну) під час здійснення покупки, пред’явивши її касиру.

 

8.7. При здійснення купівлі на сайті Організатора, Бонуси не списуються.

8.8. Бонуси не є платіжним засобом, не мають готівкового вираження, не дають права на одержання їх у грошовому еквіваленті та не підлягають поверненню.

 

8.9. Виконавець не несе відповідальності за несанкціоноване використання Картки Учасника.

 

8.10. У випадку повернення Учасником придбаного ним товару, Виконавець повертає Учасникові вартість товару, яка була фактично сплачена Учасником у гривневому еквіваленті, при цьому кількість Бонусів, використаних під час здійснення покупки цього товару, поверненню, будь-якому відшкодуванню, обміну тощо не підлягає. Виконавець має право списати з Рахунку Учасника кількість Бонусів, зарахованих при купівлі товару, що повертається.

 

8.11. Виконавець залишає за собою право на власний розсуд нараховувати/списувати Бонуси з Рахунку Учасника у тому випадку і у тій кількості, яка була нарахована/списана помилково.

 

8.12. Строк дії Бонусів може бути припинений достроково у разі завершення Програми з ініціативи Організатора.

 

8.13. Бонуси з Картки Учасника списуються у випадку, коли протягом календарного року клієнт жодного разу не користувався Бонусною карткою «Офіс Центр» (З 01 січня по 31 грудня). 01 січня наступного року всі бонуси на картці анулюються та підлягають списанню з Рахунку Учасника Програми.

 

9. ІНШІ УМОВИ

 

9.1. Програма є довготерміновою.

 

9.2. Правила регулюються наказами керівника Організатора та чинним законодавством України. При розрахунках з Учасником Організатор має право тимчасово відмовити Учасникові в нарахуванні або використанні Бонусної попередньої оплати у випадку відсутності, на момент звернення Учасника, технічної або іншої можливості для цього.

 

9.3. Організатор гарантує, що під час отримання, зберігання, оброблення і використання отриманої від Учасника персональної інформації він буде дотримуватися положень даних Правил та норм чинного законодавства України. У зв’язку з цим Учасник підтверджує, що він ознайомився та повністю (однозначно) погодився із умовами Програми, застереженнями щодо отримання, зберігання, оброблення і використання інформації, зазначеної у Анкеті.

 

9.4. Організатор залишає за собою право відмовити будь-кому в участі у Програмі за своїм розсудом, без надання жодних пояснень з цього приводу та без будь-яких негативних наслідків для себе.

 

9.5. Організатор має право в односторонньому порядку вносити зміни в дані Правила. Учасник Програми ознайомлений та погоджується з такими умовами.

 

9.6. Повідомлення про призупинення або припинення дії Програми, а також про зміну Правил Програми вважається направленим Учасникові, якщо воно було розміщено на Сайті Програми та/або у Точках продажу та/або направлене Учасникові на зазначені у Анкеті номер мобільного телефону або у сповіщенні Мобільного додатку

 

Куди звертатися у разі виникнення запитань щодо дисконтної програми?

0800 210 500