Рекорд України - розмальовка "Антистрес"

Рекорд України - розмальовка "Антистрес"

Мережа магазинів та супермаркетів канцелярії «Офіс-центр» відзначила 22-й день народження. Для хмельничан організували феєричне свято. А серед своїх відвідувачів, які придбали товарів на суму від 150-ти гривень у період з 1 червня до 19 серпня, офіс-центрівці розіграли цінні подарунки, айфон 6S, плазмовий телевізор та сертифікат на 5 тисяч гривень.

У свій 22-ий день народження «Офіс-Центр» влаштував справжнє свято, на якому подарунки отримували не лише діти, але і дорослі. Встановили у місті і новий рекорд України – розфарбували найбільшу розмальовку-антистрес.

Біля «Офіс-Центру», що на Подільській, 93 було людно. Тут вирувало незабутнє свято, яке організувала мережа магазинів канцтоварів на честь 22-річчя з дня заснування. Найбільше потішили маленьких хмельничан, яких розважали герої відомих мультфільмів. Для них влаштували безліч конкурсів, де кожен міг виграти канцелярію від «Офіс-Центру». Не обійшлось і без цінних подарунків. Клієнти магазину, які протягом літа придбали в «Офіс-Центрі» товарів на суму більше 150 гривень, брали участь в розіграші призів. 5000 гривень дістались покупцеві з Шепетівки, 43-дюймовий телевізор відправився у Тернопіль, а новенький IPhone 6 виграв хмельничанин.

- Наша дата співпала з піком шкільного сезону, тому ми вирішили порадувати клієнтів і розділити з ними це свято. Ми провели його під лозунгом «Нам 22 роки, вам 22% знижки». В такий час дуже цікаво проводити подібні заходи, бо залучається багато дітей. Їм це надзвичайно подобається, - каже представник мережі магазинів канцтоварів «Офіс-Центр» - Оксана Лагоржевська.



image003.jpg

 Головною ж подією свята стала фіксація нового рекорду. Хмельничани розфарбували найбільшу розмальовку-антистрес в Україні. Розміри вражають – 47 квадратних метрів.

image001.jpg

Аби надати візерункам кольорів, хмельничани витратили три дні. Працювали натхненно та зі щирою душею, тож і полотно вийшло напрочуд барвистим і яскравим.

image005.jpg

 Окрім різноманітних заохочень для своїх клієнтів, мережа магазинів канцелярії «Офіс-центр» залишається напрочуд активною в напрямку соціальних проектів.