Резиденція Святого Миколая 2023

Резиденція Святого Миколая 2023

Вже ціле десятиліття Святий Миколай дарує діткам радісні моменти і чудові подарунки в магазинах Офіс Центр. Для нашої команди – проведення резиденцій Миколая це завжди велика і довгоочікувана подія. З року в рік ми залишаємось віддані нашій головній меті – подарувати малечі позитивні емоції та радість від спілкування з Чудотворцем, підтвердити існування казкового, допомогти повірити у диво.

Резиденція Святого Миколая є соціальним проєктом, адже за увесь час проведення нами цього заходу було роздано понад 20000 подарунків - канцелярське приладдя та товари для творчості, солодощі.

 

Відвідати Святого Миколая у 2023 році дітки могли у 9 містах, а саме: 

Хмельницький

Кам’янець-Подільський            

Івано-Франківськ

Рівне

Тернопіль

Старокостянтинів

Шепетівка

Червоноград

Та Луцьк, у якому з нагоди відкриття ще одного магазину у ТЦЕгоїст” резиденції працювали у двох магазинах водночас.  

Отож, загалом цього року, з 6 по 8 грудня, діяло 10 резиденцій.

 

Святий Миколай іде в ногу з часом, тому на цей раз запропонував нововведення у вигляді зручної реєстрації на захід у мобільному додатку Офіс Центр, за що гарантовано надавався купон зі знижкою на наступну покупку у будь-якому магазині мережі. 

 

Такі ж радісні емоції як Миколай дарує малечі – нам наразі дарують фотозвіти та відеосюжети, яких в достатній мірі назбиралось за період проведення резиденцій. Хоч свято вже і пройшло, але святковий настрій завдяки перегляду світлин з заходів завжди повертається. Спогади за кожен рік проведення резиденцій висвітлені у збірній статті на нашому сайті - https://office-centre.com.ua/blog/proekt_svyatyy_mykolay.

Наступного року, ми, по традиції, знову запросимо діток, їх батьків та  самого Чудотворця погостювати у наших магазинах. Отож, чекаємо і вас, щоб разом поринути у казку!