Резиденція Святого Миколая: підсумки

Резиденція Святого Миколая: підсумки

Магазин мережі «Офіс Центр», 16 грудня. В торговому залі незвично людно, навіть для цього супермаркету, який звик до великої кількості покупців. Вишикувалася довга черга батьків з маленькими дітьми і всі зацікавлено дивляться кудись вперед. Там, в загадковому початку черги, очевидно, відбувається щось неймовірне.


!1608200198540330.jpgЦе перший день роботи Резиденції Святого Миколая — традиційного дійства, що вже всьоме відбувається в магазинах «Офіс Центр». Щороку, в переддень новорічних свят, компанія організовує яскравий захід для всіх маленьких мрійників. 16, 17 та 18 грудня кожен бажаючий міг зустрітися з Миколаєм у 7 містах. Хмельницький, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Кам’янець-Подільський та Шепетівка — саме тут все відбулося.


Для малечі це дуже серйозно: потрібно ж і віршика підготувати, і пісню вивчити, а може навіть і затанцювати! І обов’язково розповісти про всі плани щодо подарунків Чудотворцю. Звісно, він вже все знає, але зайвий раз можна і нагадати. А як загоряються оченята, коли Святий ще й дарує пакунок з подарунком!

!160853638787385.jpgНавіть не віриться, що у часи, коли світ наляканий коронавірусом, знайдуться сміливці, що не побояться прийти на зустріч з Миколаєм. Та вони прийшли. Набагато більше, ніж ми могли собі уявити: всього відвідали локацію у різних містах 1437 дітей. І кожен з них пішов додому з подарунком у маленьких руках.


У наступному році без змін — «Офіс Центр» знову запросить до себе Миколая. Ми знову побачимо нетерплячі оченята малят, що так чекають зустрічі з Чудотворцем. На те воно і традиція — ділитися посмішками та добром з тими, хто чекає їх від тебе.

!160819084237804.jpg

Свято коротке, а спогади — вічні. Фотозвіт можна переглянути тут. А коротке відео про резиденцію ось: