Рюкзак Kite – зручний і красивий аксесуар

Рюкзак Kite – зручний і красивий аксесуар

Рюкзак Kite – зручний і красивий аксесуар

Зібрати дитину до школи – та ще задачка. Стільки всього треба передбачити, зробити, придбати всі необхідні товари для школи, щоб потім не виникало проблем. Одна з найнеобхідніших речей для дитини – це рюкзак. Прекрасно показав себе на практиці рюкзак Kite. Він неймовірно зручний у носінні, практичний, красивий, місткий. Туди легко вміщується все шкільне приладдя, їжа та інші предмети, потрібні учневі.

Параметри вибору

Рюкзак для школяра – більше, ніж засіб для перенесення шкільних канцтоварів. Він відповідає за правильну поставу, і, відповідно, здоров'я. Варто під час вибору рюкзака для навчання приділяти увагу безпеці та якості. Але, звичайно, це не всі критерії вибору цієї приналежності. Ось інші:

Рюкзак Kite

  1. Вага порожнього ранця. Як правильно підібрати цей аксесуар дитині? Тут діє правило: чим легше, тим краще. Маса порожнього виробу не повинна перевищувати 1,5 кг, але краще дивитися на загальну вагу разом з вмістом, який не може бути понад 10% від маси тіла. Такий підхід дозволяє враховувати індивідуальні особливості дитини.
  2. Правильний розмір. Найпростіше визначити розмір, примірявши рюкзак Kite на дитину. Верх не повинен упиратися в потиличну частину голови, а низ – у поперек. За цим потрібно стежити. Величезну скриню за спиною малюка некомфортно носити, вона незручна й виглядає дещо комічно. Не варто забувати про місткість. Для тек формату А4 краще вибрати модель висотою не менше 35-38 см, глибиною – від 18 см.
  3. Правильна форма. Розглядаючи шкільні рюкзаки Kite, слід зазначити, що форма й конструкція грають важливу роль. Жорсткий корпус не дозволить зошитам та підручникам пом'ятися, олівці й ручки залишаться цілими. Інші нюанси залежать від уподобань батьків і дитини. Вибір за вами.
  4. Матеріал. Для виробництва даних аксесуарів зазвичай використовують синтетичні матеріали. Слід віддавати перевагу сучасному якісному поліестеру. Цей матеріал легкий, не мнеться, стійкий до забруднень і зносу, легко переться в машинці, швидко сохне. Якщо матеріал та шви покриті спеціальним просоченням, рюкзак захищений від вологи, а бруд усувається вологою губкою. Зверніть увагу на дно каркасного портфеля. Оптимально, якщо воно зроблене з непромокального матеріалу, наприклад, з гуми. Такому ранцю калюжі не страшні.
  5. Лямки. Краще вибрати рюкзак Kite з широкими регульованими лямками. Ширина лямок повинна бути 4-5 см. Якісні лямки – щільні з м'якими подушечками. Вони не тиснуть на плечі дитини, не натирають шкіру. Можливість відрегулювати довжину дозволяє зручно розташувати шкільний рюкзак Kite за спиною, рівномірно розподіливши навантаження. Виріб повинен прилягати до спини дитини та не звалюватися з плечей.

Про те, якою має бути ручка для носіння в руці, ведуться суперечки. Широка та м'яка зручна для батьків, які часто допомагають своєму спадкоємцю донести важку сумку до школи. А ось вішати приналежність на гачок парти зручніше, якщо ручка вузька. Тут вирішувати вам.

Ще один важливий критерій, який потрібно враховувати, коли вирішуєте купити рюкзак Kite, – зовнішній вигляд. Дизайн варто вибирати, виходячи зі своїх переваг та віку дитини. Існує великий вибір кольорів і форм. Улюблені герої мультиків, котики, цуценята, сердечка. Варто запитати думку дитини.

Кращий шкільний рюкзак – той, у якого достатня кількість кишень та відділень для різних предметів. Оптимально, коли внутрішній простір поділений на кілька відділень. Якщо зошити, підручники, ручки та інше приладдя розташувати в різних місцях, то їх простіше буде знайти.

У чому відмінності портфеля Kite?

Ще один шкільний аксесуар, який за формою і зовнішнім виглядом схожий на шкільний рюкзак – портфель Kite. Оснащений тільки ручкою, щоб носити в руці, у нього відсутні плечові ремені. Зазначена приналежність містка, яскрава, має світловідбивальні деталі, але от зручністю похвалитися не може. Ортопеди рекомендують, щоб сумка за плечима дитини не опускалася нижче верху сідниць. Для низькорослих дітей ця вимога виконується тільки з горизонтальною конструкцією.

Рюкзак Kite-2

Переваги рюкзака Kite

Рюкзак Kite був створений відомим німецьким брендом. Шкільна приналежність схвалена німецьким інститутом здоров'я та ергономіки. А це означає, що рюкзак Kite відповідає всім принципам ортопедії, піклується про здоров'я вашого чада, рівномірно розподіляючи навантаження по хребту:

  1. Анатомічні та ортопедичні спинки – запатентовані та схвалені ортопедами. Особлива конструкція Ergo Kids повторює природний вигин дитячого хребта й рівномірно розподіляє вагу вздовж спини, сприяючи формуванню правильної постави. Завдяки використанню сітчастого вентильованого матеріалу, спина дитини не потіє навіть у жарку погоду. Головне завдання ортопедичного рюкзака – захист спини від сильних та різких навантажень, які у майбутньому можуть мати негативні наслідки.
  2. Лямки й підтримувальні ремені – лямки S-подібної форми повторюють вигин дитячого плеча. На відміну від прямих лямок, вони краще лягають і носити рюкзак Kite з важкими речами стає легше.
  3. Комфорт, міцність, безпека – рюкзак Kite продуманий до дрібниць. Перше, що впадає в око – це яскраві підкладки, які істотно прискорюють пошук потрібного підручника або зошита в рюкзаку. Зручна організація всередині вчить дитину підтримувати порядок і складати речі на потрібні місця.

Особливий попит має рюкзак Kite Education. Він виготовляється з міцних зносостійких матеріалів. Тканини легко очищаються і не втрачають привабливий зовнішній вигляд навіть при активному та тривалому щоденному використанні.

Де придбати?

У 2023 році рюкзак Kite продається в різних місцях. Але найнадійнішим і перевіреним виступає інтернет-магазин «Офіс Центр». Там можна придбати якісні речі, меблі та крісла, різноманітні подарунки, техніку для офісу, посуд та текстиль. Магазин канцтоварів пропонує замовити рюкзак Kite за доступною ціною. Для зручності покупців передбачена послуга доставки, що дозволяє отримати рюкзаки шкільні в будь-якій кількості за місцем призначення у рекордні терміни.