Рюкзак Yes – кращий вибір для ваших дітей

Рюкзак Yes – кращий вибір для ваших дітей

Рюкзак Yes – кращий вибір для ваших дітей

На нашому сайті представлені товари для школи від різних виробників. Одним із найкращих є бренд Yes, який пропонує цікаві моделі рюкзаків для дітей різного віку. Вони виконані з легкого матеріалу, який чудово зберігає форму. Вироби мають жорстку спинку та бічні частини. Для їхнього виготовлення використовується водонепроникний поліестер. Це збільшує термін експлуатації кожного портфеля.

Яскравий рюкзак Yes повністю відповідає вимогам батьків та їхніх дітей. Для батьків – це висока якість, відсутність шкоди поставі та високий рівень комфорту. Для дітей – круті портфелі, які ідеально доповнюють їхній стиль в одязі.

В асортименті представлено безліч моделей різного дизайну та кольору. Для більшої зручності вони мають кишені на зовнішній частині та всередині. Школяр може легко розмістити все необхідне приладдя, яке допоможе під час навчання.

Рюкзак YES

Оформлення портфелів

Рюкзак Yes 2022 для школярів має яскравий дизайн Виробники пропонують як яскраві, так і монохромні моделі. Більшість дітей віддають перевагу аксесуарам з принтами, із зображенням мультяшних персонажів або смайликів. Не меншу популярність набули чорні моделі, а також вироби з принтами або особливими написами.

Хлопчики можуть вибрати рюкзак Yes з динозаврами чи машинами. Дівчаткам доступні моделі у більш ніжних кольорах. Малюнки на них спокійні та красиві. Декоративні нашивки та стильна фурнітура роблять портфелі ще привабливішими.

Вибираючи рюкзак Yes, можна орієнтуватися на основні характеристики моделей:

  • комфорт та практичність;
  • класичне чи оригінальне оформлення;
  • наявність жорсткого чи м'якого каркаса;
  • наявність незвичайних принтів.

На сторінках сайту Офіс Центр можна купити рюкзак Yes на кілька відділень. Більшість моделей мають відділ для зберігання папок чи паперів. Є аксесуари на три секції, де зручно розділяти підручники, зошити та інші аксесуари.

Для дитини важливо мати з собою воду, невеликий перекус, ключі, гаджети та багато іншого. Шкільні рюкзаки Yes оснащені окремими кишенями на лицьовій стороні, бічні вставки, в яких зручно розміщується пляшечка з водою. Деякі кишені на блискавці, тож цінні речі не будуть втрачені.

Принципи вибору портфелів

Є певний перелік вимог до шкільних рюкзаків для учнів різного віку. Наприклад, портфелі для малюків початкової школи мають важити не менше одного кг. У каталозі нашого сайту представлені рюкзаки фірми Yes, вага яких не перевищує 700 грамів.

Також варто орієнтуватися на зростання дитини. Для малюків зростом до 115 см підійдуть моделі XS, до 130 см – S. Чим вища дитина, тим більший розмір аксесуара можна купувати. Не варто купувати рюкзак Yes на виріст. Поки малюк підростатиме, портфель втратить відмінний вигляд.

Не менш важливий аспект для дитини – формування правильної постави. Тому ви можете придбати ортопедичні моделі з анатомічною спинкою. Портфель матиме широкі лямки для зручнішого носіння, а на спині – рельєфні накладки. Так дитина менше втомлюватиметься, а якщо рюкзак набитий важкими підручниками, навіть наприкінці дня спина буде розслаблена.

Система кріплення лямок створена з урахуванням потреб кожного малюка. Їх можна регулювати відповідно до зростання дитини. Також для більшої зручності є спеціальне кріплення, яке дозволяє зафіксувати рюкзак на грудях. Рюкзак Yes можна носити ще й у руці – на верхній частині є окрема ручка із прогумованого матеріалу, яка додає комфорту під час експлуатації.

Основна перевага рюкзаків – у їхній універсальності. Вони чудово підходять не лише для навчання, а й для прогулянок, подорожей чи занять спортом. У портфелі Yes достатньо місця для основних речей, які стануть у пригоді дитині за межами будинку.

Рюкзак YES

Матеріал виготовлення

Для виконання шкільних портфелів використовуються різні матеріали високої якості. Серед них:

  • поліестер для основної частини;
  • текстиль для внутрішніх кишень;
  • сітка;
  • метал для фурнітури.

Зовнішня частина рюкзаків має водовідштовхувальні властивості, тому вміст не постраждає, якщо дорогою до школи дитину наздожене дощ. Матеріал відрізняється гіпоалергенністю, не викликає алергії при тривалому контакті зі шкірою малюка.

Спинка та лямки покриваються спеціальною сіткою. Це забезпечує додаткову циркуляцію повітря. Під час спекотного сезону спина не потітиме, на шкірі не з'являтимуться подряпини.

Дно має додатковий ущільнювач, що унеможливлює пошкодження вмісту при необережному використанні виробу. Також рюкзак Yes доповнюється гумовими накладками. Для догляду за портфелем не потрібні спеціальні навички – поверхня легко очищається від забруднень за допомогою вологих серветок. Рюкзаки шкільні можна прати у пральній машині, при цьому вони не втрачають колір та зберігають первозданний вигляд.

Багатьом учням доводиться повертатися додому у темну пору доби. Щоб зробити їх більш помітними на дорозі, поверхня портфеля оснащується світловідбивними вставками. Найчастіше вони розміщуються на блискавках та по периметру аксесуара.

Як замовити рюкзак

У каталозі сайту запропоновано сортування товарів, тому ви можете почати перегляд з найбільш популярних чи дешевих товарів. Біля кожного рюкзака вказано, чи діє знижка на конкретну модель. Також ви побачите, чи є аксесуар у наявності, або після замовлення потрібно буде почекати, доки товар опиниться на складі.

Магазин канцтоварів пропонує можливість відфільтрувати рюкзаки за певними характеристиками – ціна, колір, бренд тощо. Це дозволить переглядати лише цікаві для дитини моделі.

Вибравши уподобаний рюкзак Yes, ви можете прочитати докладні характеристики та відгуки про товар. Залишиться додати портфель у кошик та вибрати спосіб оплати, доставки. Тим, хто проживає неподалік офісу компанії, пропонується самовивіз. Ви зможете своєчасно забрати найкращий рюкзак для своєї дитини та бути впевненим у тому, що повністю зібрали малюка до школи.