Рюкзаки Yes та Andre Tan зробили колаборацію, чим потішили Українців

Рюкзаки Yes та Andre Tan зробили колаборацію, чим потішили Українців

В неділю, 13.06.2021 наша компанія була запрошена на презентацію колаборації капсульної колекції Andre Tan та дуже популярного в Україні виробника рюкзаків бренду Yes. Ми добре знаємо цей бренд, бо вже понад 10 років продаємо його у нас. Як завжди на показі показали, що вони епатажні, круті, модні, позитивні, яскраві. 

Ми вже писали про цю колаборацію раніше тут, а тепер  тішимось крутими результатами співпраці.  

Ігор Чечель і Андре Тан.jpg

(на фото Ігор Чечель та Андре Тан)

Цього разу було презентовано п'ять моделей: два стильні рюкзаки, два нестандартних шопери та кльова поясна сумка, у чорному та бежевому кольорах.

Принт стилізований так, ніби дизайнер дістав свій шкільний зошит і перемалював звідти малюнки. Вони схожі на стильні міні татушки. Провівши опиування своїх підписників у Instagram ми точно знаємо, що ця колекція, то майбутній супер тренд!

.


“Не знаю, хто і чому вирішив, що дитячі речі обов’язково мають бути яскравих кольорів або з принтами за мотивами мультфільмів. Дизайнери, що малюють на рюкзаку поні, декорують його стразами і думають, що вгадали настрій нового покоління, жорстоко помиляються. Я, як батько майбутньої школярки, переконаний, що дитячі речі мають бути такі ж стильні, як і речі їх батьків. Тому колаборація YES by Andre TAN – це базові кольори, продумана система зберігання та практичні матеріали. З таким рюкзаком можуть ходити не тільки школярі, але й дорослі”, – розповів Андре Тан.

  

Де купити рюкзак.jpg

Колаборація Yes by Andre Tan це базові кольори, продумана система зберігання, практичні матеріали й висока якість виробів. 

Колекцію YES by Andre TAN представлено на  Ukrainian Fashion Kids представили зіркові батьки та їх діти: Маша і Аліса Полякові, Катерина Кухар з дітьми Тимуром і Анастасією, Ілона Гвоздьова з Валерією,  Едгар Камінський з Леоном і Лаурою,  Анатолій Анатоліч з доньками Алісою і Лолітою, Слава Дьомін з сином Владом, співачки TAYANNA з Данієлем, Анастасія Приходько з донькою Нанною і сином Гордієм, Гайтана з Сапфір-Ніколь, Ганна Різатдінова з Романом, блогерка Аліна Шаманська з сином Артуром, Валентина Хамайко з Соломією, Мирославою і Михайлом, Наталія Холоденко з Ларіоном і Вівьен, Володимир Бондаренко і Оксана Бондаренко з донькою Анною.


Купить рюкзак Yes Andre TAN.jpg


Ми вважаємо, це крутим етапом у розвитку бренду Yes і тішимось тим фактом, що колекція буде продаватися у нас. Ми віримо в те, що ці рюкзаки допоможуть самореалізовуватися підліткам. Підвищать самооцінку дітям та допоможуть виділитися з натовпу. Шкільний рюкзав, або ранаць вже давно перестав бути лише засобом для перенесення книг з точки А в точку Б. В наш часу в 21 столітті це трендовий аксесуар нехтувати яким просто не можливо. 


Рюкзаки від Андре Тан.jpg