Що подарувати дитині на випускний в дитячому садочку

Що подарувати дитині на випускний в дитячому садочку

Одна з перший пам’ятних подій у житті дитини — випускний у дитячому садку. Попереду непрості шкільні будні. І безтурботні ігри, які були у садочку вже позаду. Тому батьки намагаються зробити випускний незабутнім. Ось тільки обрати правильний подарунок так непросто!

«Офіс Центр» приходить на допомогу! Ми зібрали список порад для батьків та батьківського комітету.


Все для школи

Зібратися до першого класу буває дуже непросто. Потрібно і часу багато витратити (поки знайдеш все необхідне, мине цілий день. А може і більше), і грошей залишити багато. Тому подарувати щось, що стане у нагоді цілий рік — чудова ідея!


Наприклад, це можуть бути канцелярські набори: зошити, олівці, ручки, фломастери, тощо. Можна також звернути увагу на цілий пенал: як вже попередньо наповнений всячиною, так і наповнити його необхідним самостійно.


Також у нагоді стануть аксесуари: ланчбокси, термоси, контейнер для їжі. Для уроків фізкультури та у холодний час року, коли на вулиці сніг чи болото, в нагоді стануть сумки для взуття — в них можна зберігати змінку .


Ну і звісно, можна зібрати цілий набір з необхідних речей з розділу Шкільні товари


Час творити!

Особливу увагу можна звернути на розділ з картинами по номерам. Серед асортименту можна підібрати ті, у яких розмір елемнтів для розфарбування доволі великий. Це дозволить навіть дитині зайнятися творчістю. А щоб не допустити помилок, можна розфарбовувати картину разом із малюком.


Епоха ґаджетів

В сучасному світі без електронних помічників вже не обійтися. І навіть для дитини знайдеться що придбати. Наприклад, спеціальний дитячий годинник — він не лише показуватиме годину, але й завдяки йому батьки завжди знатимуть, де знаходиться малюк. Адже в ньому вмонтований спеціальний GPS-трекер. Він постійно ввімкнений й показує своє місцезнаходження в реальному часі.


Варіантів, звісно багато. Та ми радимо: обирати ті речі, що зможуть приємно запам’ятатися дітям й подарувати незабутні спогади на довгі роки.


А ще підказуємо: прямо зараз в мережі магазинів «Офіс Центр» діє чудова пропозиція: «Гуртом дешевше!». Завдяки їй можна придбати від 2 одиниць одинакового товару та отримати приємні знижки!