Що подарувати на День народження школярам?

Що подарувати на День народження школярам?

Одвічна проблема усіх батьківських комітетів — Що подарувати на День народження школярам? 


Кожен з нас в дитинстві полюбляв святкувати День народження. А ще коли це свято у колі друзів, однокласників з хороводом і вітаннями.


А як же без подарунку?!

Подарунок від друзів, навіть дрібний, здається нам цінним та надовго залишається в дитячій пам’яті.
Про подарунки до Дня народження школярів та створення святкової атмосфери завжди дбають батьки та батьківські комітети класу. І ох, як багато потрібно прикласти фантазії та зусиль, щоб малеча була задоволена, а подарунок був корисним.


Звичайно є багато факторів, що впливає на формування подарунків — бюджет, вікова категорія вподобання, розподіл у класі хлопчиків та дівчаток, традиції у класі і т.д.


Компанія «Офіс Центр» провела дослідження та дізналась, що ж найчастіше дарують школярам на День народження.

Кожному школяру будуть в нагоді шкільні товари. 

Гарним подарунком можуть бути блокноти з різними принтами. Їх ціна становитиме від 15 грн. Блокноти можуть бути з різними принтами, в клітинку та лінію, з цікавими закладками та розділювачами аркушів.


Є й креативні блокноти, що допоможуть школярам навчитися планувати час та дозволяють розвивати творчу уяву. Індивідуальне оформлення блокнотів не залишить байдужими жодного найвибагливішого школяра. Вартуватиме такий подарунок від 150 грн.


Ідеальним подарунком стануть художні товари – олівці, фломастери та альбоми. Ці товари завжди потрібні для дітей, а вартість коливатиметься від марки товарів, кількості кольорів та аркушів у альбомі. Мінімальна вартість такого набору становитиме 37 грн.


Для молодших школярів гарним подарунком буде розмальовка. Їх можна підібрати залежно від віку школярів.


А як же без книги? Книги – джерело знань всіх учнів. Сьогодні існує безліч мотивуючих книг, що дозволяють дітям краще пізнати себе та не боятися оточуючого світу. Є книги із завданнями та різноманітними психологічними вправами.


Стануть в нагоді і шкільні аксесуари. Незмінним атрибутом школяра є пляшечка для води. Такий подарунок і для навчання, і для проведення дозвілля. Асортимент пляшечок досить різноманітний та підійде до вподоби найвибагливішим маленьким модникам.


Ще одним варіантом подарунку є термос або термокружка, що підтримають необхідну температуру улюбленого напою. Широка кольорова гама та цікаві малюнки, ємністю від 350 мл, на будь-який гаманець. 


Контейнер для канцелярських дрібниць. Справжня скарбниця для зберігання різних дрібничок дитини.


Звичайно ж всі школярі полюбляють ігри. Ігри стимулюють мислити, допомагають розвиватися та комунікувати в середовищі. Саме ігри допоможуть дітлахам відпочити після занять, гарно провести час з друзями чи сім’єю. У подарунок можна обрати ігрові набори чи пазли, настільні ігри та ігрові набори для творчості.


Якщо ж у ваших діток є все з вищепереліченого, або особисто бажаєте обрати саме те, що вам та вашому школяру до вподоби, тоді в нагоді буде є подарунковий сертифікат.


І пам’ятайте, що найкращий подарунок – це увага та любов від близьких людей та друзів!