Що таке картини по номерам?

Що таке картини по номерам?

Ми любимо мистецтво. Із захопленням спостерігаємо за рухами танцюриста чи балерини, сотні раз переслуховуємо улюблені композиції й задумливо розглядаємо картини класиків.


А коли любиш щось, намагаєшся це робити сам. Музику та танець потрібно вивчати. А ось з картинами все набагато простіше. І навіть якщо ніколи не виходило намалювати рівну лінію, кожен може творити неймовірні пейзажі, натюрморти чи портрети. Для цього не потрібна художня школа. Достатньо лише мати трохи терпіння та натхнення. І, звісно, купити картини за номерами. Складний, на перший погляд, малюнок, під силу намалювати кожному. Навіть дитині. Ось як це потрібно робити:


  1. На полотні картина розбита на багато пронумерованих секторів. Кожному номеру відповідає свій колір. Фарби та пензлик йдуть в комплекті.

  2. Всі фарби також відповідно пронумеровані. Наприклад, жовтий колір лежить з позначкою «12». Знаходимо на картині всі «12-ки» та сміливо розфарбовуємо їх у жовтий.

  3. Кожен набір протестовано, тому фарби вистачить з запасом на всю картину. Можна не боятися, що якийсь сектор залишиться незафарбованим.




photo_2021-02-16_16-34-44.jpgРозбиваючи все на маленькі сектори, малювати картину стає надзвичайно легко. Ризик зіпсувати ненавмисно відсутній. Достатньо просто дотримуватися потрібних кольорів. Різноманіття сюжетів дозволяє підібрати картину за номерами кожному. Пейзажі відомих місць, портрети знаменитостей, натюрморти з квітами чи фруктами: ви можете обирати саме те, що вам подобається.

photo_2021-02-16_16-34-47.jpg





Всі картини можна умовно поділити на декілька рівнів. В залежності від кількості секторів, розмальовувати їх потрібно від декількох десятків хвилин (що стане чудовим варіантом для дитини, навіть якщо вона непосида), до декількох годин. Ніхто не змушує розфарбувати все відразу і над однією картиною можна працювати декілька днів, витрачаючи на неї, наприклад, півгодини в день. А найголовніше те, що готову роботу можна сміливо вішати на стіну. Нехай гості дивуються вашим здібностям творити прекрасне!



Магазини мережі та сайт «Офіс Центр» містять десятки різних картин за номерами. Вони доступні, легкі для освоєння та здатні захопити на довгий час. Після того, як закінчуєш роботу над першою, неодмінно виникає бажання розфарбувати наступну. Перевірено нами!