ТОП-5 подарунків та ідей закоханим

ТОП-5 подарунків та ідей закоханим

Зима надзвичайно багата на свята. Більшість з них ми звикли відзначати у компанії близьких та друзів. Проте День святого Валентина є ідеальним приводом влаштувати незабутній вечір для своєї половинки. Звісно, фраза: «Я тебе кохаю» є непереможною. Цими трьома простими словами можна описати всі почуття, які закохані відчувають до один одного. Та погодьтеся: отримати романтичний подарунок все ж приємно.

Заплуталися у виборі й зовсім не знаєте, що подарувати? «Офіс Центр» спробує допомогти!
Пропонуємо вам ТОП-5 ідей для ідеального святкування.

IMG_4161.JPGКартина по номерам. Творчість неймовірно зближує, коли займатися нею вдвох. Радимо обрати велику за розміром та романтичну за змістом картину. Таким чином вам буде комфортно розмальовувати її одночасно разом. А правильно підібрана картинка допоможе зберегти цей момент у серці назавжди.

Солодкий «букет». Для тих, хто не може без шоколаду, цукерок чи печива. Достатньо придбати потрібну кількість солодощів та правильно загорнути їх в обгортку. Солодкоїжки будуть в захваті!


Модний ґаджет. Якщо ваша кохана людина вже не уявляє свого життя без всіляких помічників, це для вас. Чоловіки зрадіють потрібному в хазяйстві набору викруток. Жінки будуть раді стильному фітнес-браслету. А бактерицидна лампа чи набір для ванної стануть у пригоді відразу для вас обох. Зручно!


IMG_4187.JPGКнига. Як відомо, коли не знаєш що дарувати, обирай книгу. Навіть сьогодні, в еру новітніх технологій, хороша література залишається важливою для кожного з нас. Дізнайтеся, чим захоплюється ваша половинка: фантастикою, класикою, можливо з головою занурена у бізнес. На сайті кожному знайдеться що почитати.

Ручка Parker. Очевидний вибір для успішного керівника — подарунок, що стане корисним та підкреслить статус серйозної ділової людини. Неважливо. чоловік чи жінка — ручка Parker, це класика, що не потребує представлення. Таку не соромно підписувати контракти навіть з міжнародними партнерами.

Подарунок може бути неймовірно дорогий чи абсолютно доступний. Ціна немає значення, адже головне це те, хто його дарує. Робіть сюрпризи, викликайте теплі посмішки, дивуйте та зігрівайте своїм теплом ваших коханих. День святого Валентина створений для кохання. Він створений для вас!