Відкриття нового магазину Офіс Центр у місті Івано-Франківськ

Відкриття нового магазину Офіс Центр у місті Івано-Франківськ

Мережа магазинів канцтоварів «Офіс Центр» тепер у Івано-Франківську ще за однією локації: новий ЖК «Липки» за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 164 

Нещодавно у місті Івано-Франківськ було відкрито другий магазин канцелярських товарів мережі "Офіс Центр". Новий магазин, розташований у житловому комплексі "Липки" на вулиці Гетьмана Мазепи, 164, пропонує широкий вибір канцтоварів для школи та офісу.

Церемонія відкриття магазину тривала три дні - з 11 по 13 травня. Протягом цього періоду кожен покупець отримував гарантовані подарунки від відомих виробників канцелярських товарів, таких як Kite, ZiBi, Yes, Bic та 1 Вересня.

У магазині панувала приємна атмосфера, а клієнти мали можливість скористатися знижками, акціями та вибрати найцікавіші товари, які були представлені на полицях. Особливими гостями цієї події стали символи мережі "Офіс Центр" - ростові ляльки, які уособлюють олівець та ручку "Bic".

Крім того, клієнтам та перехожим роздавали повіт ряні кульки, а особливим видовищем стала гігантська розмальовка антистрес, яку дуже люблять діти. 

Дизайн полиць у магазині виконано в стильному сучасному стилі з використанням світлої деревини, що надає товару для школи та офісу елегантний вигляд.

У магазині є широкий вибір товарів для школярів, таких як рюкзаки, щоденники, зошити, пенали, ручки та олівці. 

Є окремий куточок для творчості з пензлями, фарбами, полотнами, скетчбуками та альбомами. Тут можна знайти все необхідне як для початкуючих художників, так і для професіоналів.

Магазин також пропонує широкий вибір товарів для офісних працівників, таких як папки, блокноти, органайзери, дошки, фліпчарти, калькулятори та багато іншого.

В "Офіс Центр" представлено понад 30 тисяч товарів, що забезпечує кожного покупця широким вибором.