Підсумки проєкту Майбутнє націїї від 2022 до 2024

Підсумки проєкту Майбутнє націїї від 2022 до 2024

До 1 вересня діти загиблих військовослужбовців із Хмельницької громади безкоштовно отримують набори зі шкільним приладдям та канцелярією для творчості, а також усе необхідне для навчання в школі та дитячому садочку.

Це робить мережа магазинів канцтоварів "Офіс Центр" у рамках благодійного проєкту "Майбутнє нації", який наша компанія запровадила у 2022 році. (Ось тут можна переглянути статтю за 2022 рік)

Альона Гнап: «Канцтовари — це наша профільна категорія, і це те, чим ми можемо допомагати. Ми переконані, що кожен має допомагати в міру своїх можливостей. Ще на початку війни було прийнято рішення, що ми не будемо робити внески на зброю, а зосередимося на тому, в чому ми є експертами».

 

Мережа магазинів "Офіс Центр" в 2024 році підготувала 407 наборів, наповнення яких залежить від віку і потреб дітей. Наприклад, майбутнім першокласникам, окрім шкільного приладдя, подарували рюкзаки.

У рюкзак входить абсолютно все, що департамент освіти подає у списку «що потрібно дитині»: ручки, олівці, альбоми, кольоровий папір, картон, зошити, фломастери, непроливайка, клей, пензлики, акварельні фарби та гуаш, альбоми, обкладинки,пластилін, постіки...

Олена Барабаш: «Представники "Офіс Центру" звернулися до міського голови з пропозицією допомогти сім'ям загиблих і забезпечити дітей канцелярськими товарами на весь навчальний рік. Це дійсно якісні речі, які повністю відповідають потребам дітей. У наборах є все необхідне, товари яких вистачить на цілий рік. Це означає, що батькам не доведеться купувати щось додатково.».

Щоб якнайшвидше відправити ці набори дітям, компанія заручилася підтримкою працівників шкіл, які допомагали формувати ці корисні набори. 

Для будь-якої мами отримати такий подарунок на 1 вересня буде дуже приємно.

Працівники "Офіс Центр" переконані, що це їхній обов'язок — забезпечити, щоб кожна дитина мала можливість навчатися, розвиватися і робити Україну кращою.

 

Переглянути звіт проєкту за 2023 рік, можна у відео, або за посиланням.

 

Паралельно з бюджетом, який ТОВ "Корвет" виділяє на цю благодійність, вони також збирають товари у спеціальних кошиках, куди клієнти-благодійники залишають канцелярію. Зібрані речі передаються в тизх міста, де їх залишили.